ABC LYS


Diplomvej 381,   2800 Kongens Lyngby
Tlf. 33151514

e-mail: info@abclys.com
web: www.abclys.com


Firmaprofil

ABC Lys er en fremstillingsvirksomhed, som producerer og sælger kvalitetslamper.  ABC Lys har et standard-sortiment bestående af ca 130 grunddesigns, der kan udføres på ca 7500 forskellige måder.

Fremstillingen sker primært i Danmark, dels fordi det sikrer høj kvalitet, dels sikrer det at alle miljønormer overholdes og dels belastes  miljøet med urimeligt lange transporter. Lamperne bliver alle monteret og sendt fra Roskilde. Gamle metaltrykkertraditioner, kombineret med moderne industrirobotter giver en høj kvalitet til en rimelig pris.
ABC Lys specialer er indenfor lysteknik, løsninger indenfor arbejdsmiljø og belysning samt energibesparende lysanlæg. Firmaets laboratorium LYS&SYN har nogle af de mest avancerede og præcise måleinstrumenter, der findes i Danmark, hvilket gør udviklingsafdelingen ekstrem hurtig og fleksibel.

ABC Lys fokuserer på energibesparende kvalitetsbelysning med LED, som tager udgangspunkt i Asgers klassiske stil. Med fordel har vi placeret vores hovedkontor på DTU i Lyngby således at vi er i nærheden af højteknologisk udvikling og resurser og dermed har muligheden for at være med helt fremme på det teknologiske lystog, da vores produkter baserer sig på avanceret teknologi og øjenvidenskab.
Hent PDF

ABC Lys

Produkt

Fremstillingen sker bl.a. i Danmark, dels fordi det sikrer høj kvalitet, dels sikrer det at alle miljønormer overholdes. Alle firmaets lamper er håndlavet, arkitekttegnet og giver det gode lys. Gamle traditioner, kombineret med moderne lysteknologi som f.eks. ACL (All Colour LED) giver en høj kvalitet og et godt lysmiljø.

Lysteknik

ABC Lys’s lys består bland andet god lysteknik, som for eksempel ikke blænder men derimod lyser, der hvor behovet er. Mange af firmaets kunder udtrykker større energi og mindre gener ved vores lys end ved almen belysning. ABC Lys generer skygger som både øje og hjerne slapper af ved.

Energibesparelse / udvikling

ABC Lys fokuserer på energibesparende kvalitetsbelysning med ACLED, som tager udgangspunkt i Asgers klassiske stil. Med fordel har ABC LYS placeret firmaets hovedkontor på DTU i Lyngby, således at de er i nærheden af højteknologisk udvikling og resurser og dermed har muligheden for at være med helt fremme på det teknologiske lystog, da firmaets produkter baserer sig på avanceret teknologi og øjenvidenskab.

Arbejdsbelysning: BC-1 classic.
KÆMPE-KNALLERTKNUSEREN, bredstrålende lampe til udendørs brug.
KÆMPE-KNALLERTKNUSEREN er en bredstrålende lampe til udendørs brug.
Tragten pendel.
Minitragten pendel.
CHRISTIANSEN pendel.
BISSEN loft.
KANON pendel.
GEFION gulv.
Specialbelysning. Immanuelskirken.
KIRKEBY-lampen.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
ABC Lys belysningsarmaturer
ABC Lys bordlamper
ABC Lys gulvlamper
ABC Lys loftamper
ABC Lys loftlamper, indbygning
ABC Lys pendler
ABC Lys udendørslamper
ABC Lys væglamper
BASSEN loftlamper og pendler
BC-1 bordlamper og loftlamper
BULEN væglamper
DYSSEN pendler
FAIDON loftlamper
FYRTØNDEN loftlamper
HAIKU loftlamper, væglamper og pendler
KAMELEN indbygningslamper
MINI-FAIDON loftlamper
MONTRESPOT indbygningslamper
NANO loftlamper
STORE-KANON spotlights
TOTAL-TAHITI loftlamper og pendler
TRAGTEN spotlights