A.E. STÅLMONTAGE A/S


Hagensvej 54,   9530 Støvring
Tlf. 96868720  -  Fax 98373279

e-mail: ae@ae-staalmontage.dk
web: www.ae-staalmontage.dk


Firmaprofil

AE Stålmontage a/s blev grundlagt i 1978 og råder over en medarbejderstab på 50 højt kvalificerede medarbejdere samt fuldt tidsvarende produktions- og værkstedsudstyr. Firmaet har mange års erfaring indenfor beklædning og fremstilling af tyndpladematerialer og kassetter.

AE Stålmontage's erfaring spænder helt fra simple beklædninger til avancerede konstruktioner i specialprodukter og firmaet har deltaget i mange spændende og forskelligeartede projekter indenfor såvel den private som den offentlige sektor.
AE Stålmontage a/s rådgiver gerne i opstart- og planlægningsfasen med relevant, brancherelateret vejledning om tyndpladekonstruktioner.
Firmaet forhandler MERO® rumgittersystem og Kalbau og Alfal fra Kalzip GmbH, som er et stort standardprogram af aluminium-, trapez- og sinusplader.

AE Stålmontage's speciale er facadebeklædning og tagbeklædning. Gennem mere end 30 år har AE Stålmontage specialiseret sig inden for alle typer tyndplader - i både stål og aluminium. På den måde har man fået en erfaring, som en arkitekt eller ingeniør kan bruge i arbejdet med at realisere fx en profileret aluminiumsbeklædning eller stålbeklædning.

AE Stålmontage udfører alt fra simple facadebeklædninger af metal til avancerede profilerede facademontager og konstruktioner i specialprodukter, blandt andet da man er leverandører af MERO® Rumgitter kan virksomheden løse projekter med en stor spændvidde. Konkret kan man levere både plane og buede facadepaneler og facade kassetter - også i kobber eller zink. Og leveringen kan føres i mange belægningssystemer inden for coil coating, fx eloxeres eller pulverlakeres.

AE Stålmontage fremstiller tyndpladematerialer og kasetter på eget værksted, som sikrer at opgaven kan løses i nærmest alle størrelser og former.
Mange og meget forskellige projekter i udlandet har givet AE Stålmontage en stor erfaring i at levere facadebeklædninger i Europa samt på Grønland og Færøerne.
Hent PDF

AE Stålmontage tag- og facadekonstruktioner

Tagkonstruktioner

Kalzip Tagsystemer

 

Kalzip fra Kalzip GmbH er roolformede tagbaner af aluminium med forskellige overflader, belægningssystemer eller af rustfrit stål. Med dette produkt er det muligt at fremstille et samlingsfrit tag med ubrudte baner fra kip til tagfod.

Herved opnås stor sikkerhed for at taget er 100% tæt, og at tæring ikke forekommer. Taget er hurtigt at montere, og levetiden er suveræn i forhold til konventionelle stål- og alutage.


Kalzip SolarClad

Kalzip SolarClad er et photovoltaic system som er optimeret til anvendelse på metal tage. Dets fleksibilitet og alsidighed, sikrer at solfangermodulerne kan monteres på næsten alle tagformer.
Kalzip SolarClad er en solfangerløsning som kan integreres i de nuværende tagløsninger, og muliggør udnyttelsen af solenergi på allerede eksisterende bygninger.

Modulerne består af en kombination af ekstremt hårdføre amorfe silikone moduler i aluminiums rammer, som kan installeres på et hvilket som helst Kalzip-tag uden at gennembryde taget.
Letvægtsmodulerne er ideelle for alle tag udforminger, og giver arkitekten fuldstændig frihed i designprocessen.

Facadekonstruktioner

AE Stålmontage a/s har igennem mere end 30 år produceret og monteret kassetter til projekter over hele Danmark. Kassetterne fremstilles på eget specialværksted.
Plane eller buede facadekassetter og -panler fremstillet i standardstørrelser eller i specialmål af aluminium, kobber, zink eller stålplade.
Til facadebeklædning ved nybyggeri og renoveringsopgaver, hvor man ønsker en individuel løsning.

Overfladebehandling: Stål og aluminium kan leveres med de førende coil coatede belægningssystemer, fx. PVF2 og Plastisol.
Farver
: Kan leveres i farver efter RAL- eller NCS-farveskalaerne. Ved små mængder anbefales pulverlakering.

Kalzip Facadesystemer

Spænder over en bred vifte af trapezformede profiler, helt frem til den klassiske bølgede profil. Det giver planlæggere og arkitekter et væld af designmuligheder til både nybyggeri og renovering.
Kalzip perforerede profiler har et udvalg af perforeringer og tilbyder en enkel, men alligevel elegant løsning til at skabe markante design.