DECOSLIDE COMPANY APS


Priorsvej 2,   8600 Silkeborg
Tlf. 88826680

e-mail: info@decoslide.dk
web: www.decoslide.dk


Firmaprofil

DecoSlide - et skalerbart dansk verdenspatent

Patenteret gulv til loft skydedørssystem. Den første individuelle standardløsning for kvalitetsskydedøre fra gulv til loft. 

Convenience i fokus

DecoSlide løsningen er et patenterede saml selv system. Selve systemet og tankegangen bag DecoSlide® har det hele vejen igennem det godt to årige udviklingsforløb været at det skulle være nemt. Nemt at gennemskue, nemt at købe og nemt at samle - kort og godt med convenience i fokus. DecoSlide er en ung, internetbaseret virksomhed, der sælger skydedørsgarderober gennem egen webshop og en række onlineforhandlere i både indland og udland. I 2013 blev virksomheden nomineret til årets østjyske iværksættervirksomhed, og i 2014 blev skydedørene hædret med en iF Product Design Award, der er en internationalt anerkendt designpris i Tyskland.
I 2015 har DecoSlide opnået branchens bedste brugerbedømmelse på Trustpilot. Endvidere er de første onlineforhandlere åbnet i udlandet; Benelux, Tyskland, Sverige, Norge og Finland.

DecoSlide skydedøre

DecoSlide® produkter i høj kvaliteten, der udover et flot design har en unik trinløs højdejustering i designet.

DecoSlide® gulv- og loftskinner samt håndlisterne på skydedørene leveres i branchens kraftigste aluminium, der i øvrigt er 100 % genanvendeligt. Gulvskinnen har i tillæg en integreret grå gummiliste på forkanten, så den slutter tæt med gulvet, og du slipper for at fuge.
Skydedørene leveres med justerbare, letløbende hjul, der gør dørene næsten lydløse, når de ruller forbi hinanden. Herudover DecoSlide® som standard udstyret med et raffineret soft-close system og en masse fine detaljer, så som positionsstop, justerbare hjul og  kraftige aluminiumsprofiler. 

Hjulene "svæver" i sporet. Det sikrer at lidt støv og selv sandkorn ikke påvirker rullet. Samtidig minimerer det friktionen.
Håndlistebeslag til montering på bagsiden af skydedøren er specialfremstillede så de automatisk trækker håndlisterne helt ind til træet, når de monteres. Det sikrer lige linjer og danner grundlag for solide og stabile skydedøre.
Enkle rene linier er kendetegnende for SHAKE™. Vælg selv farve og nyd hvordan de fire frontplader danner en smuk overflade med et helt rent udtryk.

Egenskaber / fordele

  • DecoSlide® skydedøre tilpasses nemt fra gulv til loft i alle rum med en lofthøjde på 210-250 cm.
  • Skydedørenes fronter har strukturoverflader i slidstærkt melamin.
  • Fronterne er nemme at rengøre og kræver ingen form for vedligehold.
  • Gulv- og loftskinner samt håndlister leveres i kraftig aluminium. Alle alu-profilerne er overfladebehandlet i et eksklusivt børstet look med smukke detaljer.
  • Alt aluminium i DecoSlide® skydedørsopstillinger er 100 % genanvendeligt.
  • Firmaet giver 10 års garanti - også på bevægelige dele såsom hjul og soft-luk.

Skydedørsprogram

FUNKIS™ Oak Structure
Mixet Til en åbningsbredder på mellem 110 og 122 cm anbefales en skydedørsopstilling med to skydedøre med en bredde på 62 cm. Til lofthøjder på op til 250 cm.

SHAKE™ Oak Structure
som FUNKIS™

MODERN™ Oak Structure

Til en åbning på mellem 223 og 242 cm anbefales en skydedørsopstilling med tre skydedøre med en bredde på 82 cm. Til lofthøjder på op til 250 cm.

DecoSlide SHAKE™ grey Oak Structure.
DecoSlide FUNKIS™ MIX Black/White Oak Structure
DecoSlide SHAKE™ White Oak Structure

Levering / montering

Dag-til-dag levering. Leveres med samlevejledninger med QR koder til hvert enkelt punkt og et patenterede måleanvisningssystem, der gør det hurtigt, nemt og sikkert at montere skydedørene i den rette højde, så de passer perfekt til rummet. 

DecoSlide FUNKIS™/ MODERN™ Burned Oak Structure
DecoSlide SHAKE™ Black Oak Structure
DecoSlide SHAKE™ Golden Oak Structure skydedøre

Tryghed / sikkerhed

DecoSlide® modtog i 2012 e-mærkets certifikat for et sikkert sted at handle på nettet. DecoSlide® har branchens højeste gennemsnit for kundebedømmelser på Trustpilot.