GREENMATCH.DK


Høffdingsvej 34,   2500 Valby
Tlf. 70 70 28 70

e-mail: info@greenmatch.dk
web: www.greenmatch.dk


Firmaprofil

AWM Network er en dansk service, som hjælper virksomheder og forbrugere med at finde de rette løsninger på en lang række produkter. AWM Network driver en række markedsledende websites, som gratis hjælper virksomheder og forbrugere. På hjemmesiderne kan man finde specialistviden, læse simplificerende guides, indhente tilbud og sammenligner priser - alt er naturligvis gratis og uforpligtende.

Greenmatch.dk

Greenmatch.dk er en tilbudstjeneste, hvor det er muligt at indhente tilbud på en lang række grønne energiløsninger. På bare 30 sek. kan du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi behandler din ordre og du vil modtage op til 4 tilbud på det produkt, som du ønsker at anskaffe til din bolig. Nogle af de produkter, du kan indhente tilbud på, er disse: Derudover driver Greenmatch.dk også tjenesterne www.varmepumpetilbud.dk og www.jordvarmeanlaegpris.dk.

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk er en sammenligningsplatform der tilbyder gennemsigtighed omkring en række finansielle produkter som eksempelvis boliglån, indboforsikring og husforsikring, som ellers kan være noget komplekse. Vores mission er at give danske forbrugere viden om og redskaberne til at finde samt vælge den billigste og bedste løsning til deres behov. Mikonomi.dk driver også hjemmesiden www.lånpengesmart.dk, som formidler forbrugslån på en helt ny og banebrydende måde i Danmark. Danskerne har tage de to forbrugerportaler til sig, hvorfor nye lande og markeder nu er på tegnebrættet.

Ekspertvalg.dk
Ekspertvalg.dk er vores B2B-tilbudstjeneste, hvor virksomheder kan finde produkter og løsninger til sin virksomhed. Vi ønsker at give virksomheder muligheden for 100% at fokusere på sin forretningsmodel og lader alt det overflødige arbejde være til os. Uanset hvilken branche din virksomhed arbejder i, er der mulighed for at benytte Ekspertvalg.dk, da vores produktsortiment både er dybt og bredt. De produkter, som du kan indhente tilbud på, er bl.a.: Ekspertvalg.dk driver også andre tjenester, hvor der bliver fokuseret på enkelte produkter. Disse tjenester er www.kaffeautomatpriser.dk, www.kopimaskinepriser.dk og www.inkassofirmapriser.dk.