INGARDEN


Mølleskovvej 4,   7451 Sunds
Tlf. 23 93 45 16

e-mail: info@ingarden.dk
web: www.ingarden.dk


Plast Planker

Online salg af vedligeholdelsesfrie planker til hele Danmark,   
Tlf. 23 93 45 16
e-mail: info@plastplanker.dk
web: www.plastplanker.dk

Firmaprofil

InGarden er specialister indenfor helt vedligeholdelsesfrie haveartikler. Dertil har firmaet stor fokus på kvaliteten, og går aldrig på kompromis med denne. InGarden er specialister i vedligeholdelsesfrit hegn og haveartikler, med en høj kvaliteten og holdbarhed.

Firmaet har et bredt produktsortiment indenfor hegn, højbede, blomster­kummer, skraldespandsskjulere, terrasser. Det giver mulighed for at skabe en gennemgående stil. InGarden tilbyder et stort produktsortiment og farveudvalg, så der er mulighed for at tilpasse designet til det ønskede projekt.

Projektsalg
InGarden henvender sig ikke kun til private, men i høj grad også til bygge- og renoveringssektoren og står til rådighed med vejledning ved større opgaver med produkter som fx. cykelskure, skraldespandsskjulere, hegn, højbede og blomsterkummer.
InGarden designer og producerer selv produkterne på værkstedet nær Herning. Firmaet har stor fokus på kvaliteten og at produkterne er vedligeholdelsesfrie.
Hent PDF

InGarden hegn og affaldsskjulere

InGarden vedligeholdelsesfri hegn

HEGN MED PLASTPLANKER

Hegnet består af galvaniserede stålstolper, plastplanker, afstivere samt en galvaniseret overlægger.
Hegn med plastplank kan fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå og Brun.

HEGN MED IVARPLANK

Hegnet består af galvaniserede stålstolper, ivarplanker samt en zink-overlægger.
Hegn med ivarplank kan fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå, Hvid, Mørkgrøn og Svenskrød.

LÅGER

Til firmaets hegn kan der vælges mellem låger med stalddørsgreb eller med cylinderlås, cylinderlåsen er med nøgle på begge sider.
Låger til hegn med plastplanker fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå og Brun. Ivarplank fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå, Hvid, Mørkgrøn og Svenskrød. 

Opal Havemøbler

Vedligeholdelsesfri bord og bænkesæt i galvaniseret stål med plastplanker. Kan stå udendørs hele året.

InGarden Højbede

InGarden er specialister i at lave vedligeholdelsesfrie højbede i god kvalitet. Firmaet har et stort udvalg, forskellige farver og størrelser.

InGarden Terrasser

InGarden kan levere flotte vedligeholdelsesfrie terrasser.

Terrassen fra InGarden er ikke blot et højt kvalitetsprodukt, men også et miljømæssigt rigtig valg, idet terrassebrædderne består af genbrugsplast.


InGarden Skraldespandsskjulere

Stilrene vedligeholdelsefri skraldespandsskjulere. Fritstående skraldespande ”skæmmer” mange forhaver og boligforeninger. 

Med en skralde-spandsskjuler afskærmer du effektivt skraldespandene, både så de er beskyttet mod vind og vejr, men også så du undgår at se på skraldespanden. Skraldespande er ikke smukke og efterhånden skal der være plads til flere.

 

 

Rådgivning

InGarden henvender sig ikke kun til private, men i høj grad også til bygge- og renoveringssektoren og står til rådighed med vejledning ved større opgave med produkter som fx. cykelskure, skraldespandsskjulere, hegn, højbede og blomsterkummer. 

Udstillinger

HUSET Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.
Møllerskovvej 4, 7451 Sunds.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Højbed med eller uden sneglekant

InGarden er specialister i at lave vedligeholdelsesfrie højbede i god kvalitet. De har et stort udvalg, i mange forskellige farver og størrelser. En sneglekant også kaldet sneglehegn eller snegleværn, er en rigtig god løsning til dit højbed, hvis I er plaget af dræbersnegle. Snegle

ProduktnyhedSe alle

Lækker udendørs havepejs fra Stofey

En Stofey havepejs er rigtig god til at skabe en hyggelig stemning og en skøn atmosfære på terrassen.En havepejs luner en dejlig sommeraften, men de er også flotte at se ud på, på en frostklar vinterdag. Det anbefales ikke, at der laves mad i pejsen, den kan dog fint

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
InGarden affaldsskjulere
InGarden hegn
InGarden Højbede
InGarden Opal Havemøbler
InGarden terrasser