3D Structural Design ApS


Frilandsvej 113,   9800 Hjørring
Tlf. 98925100  -  Fax 98925322

e-mail: knud.nielsen@3D-sd.dk
web: www.3d-sd.dk


Firmaprofil

3D Structural Design er et mindre rådgivende ingeniørfirma, der bl.a. tilbyder følgende:
  • projektering, beregning og dimensionering af bærende konstruktioner indenfor byggeri og industri m.m.
  • udarbejdelse af komplette produktionsgrundlag for bærende konstruktioner i stål, aluminium, glas, træ m.m.
  • modellering og visualisering  af konstruktioner i 3D til brug for fx  tilbudsgivning, mængdeudtræk, montageprocedurer m.m.

3D Structural Design's medvirken i et projekt kan typisk være udarbejdelse af stålproduktionsgrundlaget alene, men firmaets foretrukne projekt er at starte med en indledende kontakt med bygherrer/entreprenører med henblik på endelig afklaring af det overordnede projekt, samt efterfølgende kontakter med myndigheder, arkitekter, ingeniører, entreprenører, underleverandører m.fl.
                                      
3D Structural Design slutprodukt indeholder typisk en komplet 3D-model, som giver alle involverede et overblik over det endelige design, og som danner grundlaget for udarbejdelse af produktionsgrundlaget, dvs. detaljerede arbejds- og montagetegninger.
Hent PDF

3D Structural Design rådgivning

OMFATTER

3D Structural Design udfører forskellige typer konsulentarbejde i forbindelse med bærende konstruktioner, fx:

  • Projektering, beregning og dimensionering af bærende konstruktioner indenfor byggeri og industri m.m.
  • Udarbejdelse af komplette produktionsgrundlag for bærende konstruktioner i stål, aluminium, glas, træ m.m.
  • Modellering og visualisering af konstruktioner i 3D til brug for fx tilbudsgivning, mængdeudtræk, montageprocedurer
BESKRIVELSE

3D Structural Design´s medvirken i et  projekt kan typisk  være udarbejdelse af stålproduktionsgrundlaget alene, men firmaets foretrukne projekt er at starte med en indledende kontakt med byg­herrer/entreprenører med henblik på endelig afklaring af det overordnede projekt, samt efterfølgende kontakter med myndigheder, arkitekter, ingeniører, entreprenører, underleverandører m.fl.;
3D Structural Design´s slutprodukt indeholder typisk en komplet 3D-model, som giver alle involverede et overblik over det endelige design, og som danner grundlaget for udarbejdelse af produktionsgrundlaget, dvs. detaljerede arbejds- og montagetegninger.

ERFARING

3D Structural Design har opbygget en stor kompetance indenfor 3D-modellering til de indledende beregninger i et projekt.

PLANLÆGNING

Firmaets 3D-modeller er primært relevante i forhold til stålkonstruktioner, men 3D-modllering kan naturligvis anvendes til alle materialetyper. Det er typisk i forbindelse med den såkaldte interfacing, dvs. hvor forskellige disipliner støder sammen i byggeprocessen, at der er brug for firmaets kompetance. Ved hjælp af 3D-modeller kan hele produktionen blive sat i system, så elementerne er optimeret til transport og derefter samles på byggepladsen til effektive løft, hvor der via 3D-modellen er taget højde for balance og støttepunkter, så man minimerer krantiden.

REFERENCER

Projekter gennemført på det seneste:
Byggerier: Tivoli Congress Center (TCC), Kalvebod Brygge i København. Rambøll Headquarter, Ørestaden i København. Green Light House, Københavns Universitet. Golfklubhus. Bryggen, Vejle. Sorø Akademi, Science Center. Københavns Lufthavne (CPH) - Nytorv, Etape 2-5. Københavns Lufthavne (CPH) - Udvidelse af Finger C og Central Security Check (CSC). Royal Arena - projektering og produktionsgrundlag for en række sekundære konstruktioner.
Brokonstruktioner: Teglværksbroen, København. Gangbro, Tivoli Congress Center (TCC), Kalvebod Brygge, København. Bueskydningsbro, Nyhavn. Klapbroer, DONG, Avedøre Holme. Gangbro, DTU. Folkets Bro, Folkets Park, Nørrebro. Gangbro, SKAT, Lyngby. 
Sceneprojekter: Scene, Bruce Springsteen i Herning. Scene, Eagles i Århus. Scene, Depeche Mode i Parken. Scene, Mamma Mia i Gigantium, Aalborg. Svævebane til Aqua på plænen i Tivoli.

Firmaet udfører konsulentarbejde i forbindelse med bærende konstruktioner.
Firmaet udfører konsulentarbejde i forbindelse med bærende konstruktioner.
Bellahøj Badet, København. Statiske beregninger samt komplet produktionsgrundlag og montagetegninger for de bærende stålkonstruktioner.
Bellahøj Badet, København. Statiske beregninger samt komplet produktionsgrundlag og montagetegninger for de bærende stålkonstruktioner.
Folkets Bro, Folkets Park, Nørrebro i København.
Folkets Bro, Folkets Park, Nørrebro i København.
Sct. Knuds kilde, Hjørring
Folkets Bro, Folkets Park, Kbh. 3D-model.
Bellahøj Badet, København. 3D-model.
3D-model, færdig installation. NoRa, Biennalen i Venedig
Royal Arena. 3D har udført projektering og produktionsgrundlag for en række sekundære konstruktioner for HNM A/S.
Sallingtårnet. I tæt samarbejde med den udførende stålentreprenør har firmaet udført statiske og dynamiske beregninger til denne unikke konstruktion.
Climate Planet, Aarhus Havn

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
3D Structural 3D Design modellering
3D Structural Design beregninger
3D Structural Design Løft, transport og montage
3D Structural Design rådgivning