ABClys aps


Femte Juni Plads 8,   2000 Frederiksberg
Tlf. 33 15 15 14

e-mail: info@abclys.com
web: www.abclys.com


Firmaprofil

ABClys aps er en fremstillingsvirksomhed, som producerer og sælger kvalitetslamper.  ABClys har et standard-sortiment bestående af ca 130 grunddesigns, der kan udføres på ca 7500 forskellige måder.

Fremstillingen sker primært i Danmark, dels fordi det sikrer høj kvalitet, dels sikrer det at alle miljønormer overholdes og dels belastes  miljøet med urimeligt lange transporter. Lamperne bliver alle monteret og sendt fra Roskilde. Gamle metaltrykkertraditioner, kombineret med moderne industrirobotter giver en høj kvalitet til en rimelig pris.
ABClys aps specialer er indenfor lysteknik, løsninger indenfor arbejdsmiljø og belysning samt energibesparende lysanlæg. Firmaets laboratorium LYS&SYN har nogle af de mest avancerede og præcise måleinstrumenter, der findes i Danmark, hvilket gør udviklingsafdelingen ekstrem hurtig og fleksibel.

ABClys aps fokuserer på energibesparende kvalitetsbelysning med LED, som tager udgangspunkt i Asgers klassiske stil. Med fordel har vi placeret vores hovedkontor på DTU i Lyngby således at vi er i nærheden af højteknologisk udvikling og resurser og dermed har muligheden for at være med helt fremme på det teknologiske lystog, da vores produkter baserer sig på avanceret teknologi og øjenvidenskab.
Hent PDF

ABClys

Produkt

Fremstillingen sker bl.a. i Danmark, dels fordi det sikrer høj kvalitet, dels sikrer det at alle miljønormer overholdes. Alle firmaets lamper er håndlavet, arkitekttegnet og giver det gode lys. Gamle traditioner, kombineret med moderne lysteknologi som f.eks. ACL (All Colour LED) giver en høj kvalitet og et godt lysmiljø.

Lysteknik

ABClys’s lys består bland andet god lysteknik, som for eksempel ikke blænder men derimod lyser, der hvor behovet er. Mange af firmaets kunder udtrykker større energi og mindre gener ved vores lys end ved almen belysning. ABC Lys generer skygger som både øje og hjerne slapper af ved.

Energibesparelse / udvikling

ABClys fokuserer på energibesparende kvalitetsbelysning med ACLED, som tager udgangspunkt i Asgers klassiske stil. Med fordel har ABC LYS placeret firmaets hovedkontor på DTU i Lyngby, således at de er i nærheden af højteknologisk udvikling og resurser og dermed har muligheden for at være med helt fremme på det teknologiske lystog, da firmaets produkter baserer sig på avanceret teknologi og øjenvidenskab.

Arbejdsbelysning: BC-1 classic.
KÆMPE-KNALLERTKNUSEREN, bredstrålende lampe til udendørs brug.
KÆMPE-KNALLERTKNUSEREN er en bredstrålende lampe til udendørs brug.
Tragten pendel.
Minitragten pendel.
CHRISTIANSEN pendel.
BISSEN loft.
KANON pendel.
GEFION gulv.
Specialbelysning. Immanuelskirken.
KIRKEBY-lampen.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Rigtigt lys giver gladere og roligere børn

Ifølge Arbejdstilsynet er der ofte ikke nogen plan for belysningen i dagsinstitutioner. Det resulterer i for lidt, forkert eller blændende lys. Det skaber et dårligt arbejdsmiljø og indeklima for børn og ansatte. På de institutioner, hvor man arbejder aktivt med lysdesign, oplever man at korre

ProduktnyhedSe alle

Godt lys skal der til

Dagslys kan kombineres med kunstig almenbelysning i eksempelvis loft og vægge og som standerlamper. Punktbelysning som eksempelvis arbejdslamper kan bruges til lokal belysning. Der er mange direkte og indirekte fordele ved korrekt lyssætning og godt lys. Det handler bl.a. om farvetemperaturer, fo