ARDEX DANMARK A/S


Marielundvej 4,   2730 Herlev
Tlf. 44885050  -  Fax 44885060

e-mail: ardex@ardex.dk
web: www.ardex.dk


Firmaprofil

ARDEX satser på udvikling, fremstilling og afsætning af højtydende og specialiserede byggematerialer af højeste kvalitet. Absolut pålidelighed og brugervenlige produkter gør ARDEX til den globalt førende indenfor fliseklæbere, gulvspartelmasser, vådrumsmembraner og reparationsmørtler.

Igennem 60 år har firmaets produkter til stadighed imødekommet branchens krav. Produkterne understøttes af et stærkt team af tekniske eksperter og en effektiv kundeservice der sikrer, at de professionelle fagfolk altid får de korrekte produktoplysninger. Produktudviklingen hos ARDEX er baseret på kravene fra entreprenører, grossister og projekterende, ligesom firmaet lægger stor vægt på tæt kontakt med producenterne af gulvbelægninger. ARDEX produkterne er specielt udviklede til at matche danske byggemetoder og traditioner.
Hent PDF

ARDEX spartelmasser og tyndpuds

Produkter

Spartelmasser og tyndpuds

Til afretning af alle typer underlag. Hurtighærdende og hurtigtørrende. Alle belægninger kan lægges efter kun 1½ times tørretid.

Gulvlim

EC1-godkendte, opløsningsmiddelfrie, emissionsfattige og miljøvenlige limprodukter til alle slags gulvbelægninger.
Med disse vandbaserede lime opnås en hurtig og kraftig montering, der ellers kun kendes fra kontaktlim.

Vådrumsmembran, fliseklæber og fugemasse

Målrettede produkter til klæbning og fugning af alle typer fliser, fra glasmosaik til storformatfliser. Med de ETA godkendte systemløsninger kan man renovere et badeværelse fra pudslag til fuge på 3 dage – brugsklart.

Cementpudslag

Hurtighærdende og hurtigtørrende pudslag inden- og udendørs. Kan videreforarbejdes eller belægges efter få timer, uanset lagtykkelse.

Vægspartelmasser

Med ARDEX vægspartelmasser kan man spartle væg og loft i store lagtykkelser i én arbejdsgang, og alligevel opnå hurtige hærde- og tørretider.
Fra små huller indendørs til fuldfladespartling af facader udendørs.

Kurser

ARDEX tilbyder gratis kurser til arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Kursisterne opdateres på den nyeste teknik og moderne konstruktioner, og præsenteres for hurtige og stærke systemløsninger til gulv, væg og loft, inden- og udendørs.

Gulvspartelmasse
Gulvlim
Fliseklæbere
Fugemasse
Vægspartelmasse
Cementpudslag

Se flere referencer www.ardex.dk/referencer.htm

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Newyorker-gulve giver barbershop-stemning i frisørsalonen

Rå betongulve i newyorker-stil vinder frem herhjemme, og det stiller høje krav til både materialer og arbejdets udførelse. Udfordringen er nemlig at opnå den rette slidstyrke i overfladen og samtidig undgå revnedannelser og ujævnheder i gulvoverfladen. Det forklarer Christian Thomasen, der e

ProduktnyhedSe alle

Den effektive vej til støvfrie arbejdsdage

Støv er en udfordring på mange danske byggepladser. I november konkluderede BAT-kartellet oven på 70 byggepladsbesøg landet over, at bl.a. manglende sug på maskiner og mangelfuld brug af maske er udbredte problemer. Også mangelfuld rengøring og tørfejning er mange steder medvirkende til, at

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
ARDEX cementpudslag
ARDEX epoxygulve
ARDEX fliseklæber
ARDEX fugemasse
ARDEX gulvlim
ARDEX kurser
ARDEX spartel-, klæbe- og fugemasser
ARDEX tyndpuds
ARDEX vægspartelmasser
ARDEX vådrumsmembran