BENT BRANDT AS


Langdyssen 7, Lisbjerg,   8200 Århus N
Tlf. 89300000  -  Fax 89300001

e-mail: bb@bentbrandt.dk
web: www.bentbrandt.dk


Firmaprofil

Bent Brandt as er totalleverandør til storkøkkensektoren. Individuelt tilpassede løsninger eller standard løsninger til specifikke behov inden for kantine- og køkkenindretning, f.eks til restauranter, hoteller, kantiner, hospitaler og plejehjem. Progammet omfatter alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Bent Brandt as arbejder for, at virksomhedens drift, leverancer samt serviceydelser over for kunder sker med størst muligt hensyn til det eksterne miljø. Firmaet er miljøcertificeret efter DS/EN ISO 14001 af Det Norske Veritas Danmark A/S.

Bent Brandt as har egen projektafdeling der tilbyder profesionel rådgivning, projektering og levering af storkøkkeninventar til køkkener af enhver størrelse. Bent Brandt as arbejder med de nyeste AutoCad og Inventor systemer, og kan således lave fotorealistiske billeder af alle ideer og indretningsforslag.
Hent PDF

Bent Brandt as storkøkkener og kantiner

Omfatter

Totalløsninger inden for storkøkkener til hoteller, sygehuse, kantiner, ple­j­e­­hjem og restauranter.

Beskrivelse

BENT BRANDT er Danmarks førende leverandør til storkøkken­sektoren og har kvalitet og funktionelt design som omdrejningspunkt for alle produkter samt fokus på høj kvalitet i service niveauet.
Firmaet leverer alle former for inventar, maskiner samt ser­verings-­ og køk­­­ken­­­artikler. BENT BRANDT arbejder målrettet på at være den foretrukne samarbejds­partner, og stiller derfor også høje krav til firmaets egne leverandører.

Miljøforhold

Bent Brandt as er miljøcertificeret efter DS/EN ISO 14001 af Det Norske Veritas Danmark A/S

Varenavne

JØNI koge- og stegeudstyr.
RATIONAL ovne.
FRIMA stegeudstyr.
GRAM køleudstyr.
IRINOX blæstkølere.
HOBART opvaskemaskiner.
RIEBER bainmariér, køleplader og termokasser.
SCHOLL varmeskabe.


Referenceliste

IKEA Aarhus, Comwell Aarhus, Restaurant Tårnet, Navitas, Molskroen Strandhotel, Baresso Coffee, Billund Airport A/S, Brdr. Price, DONG Energy, Grundfos, Rambøll, Restaurant Malling & Schmidt, Restaurant Noma, SEB, Sla­gel­se Gymnasium, Søværnets Haverikursus.

Service

Bent Brandt as tilbyder landsdækkende service af storkøkkener og kantiner inden for områderne el-, køle- og gasudstyr.

Projektering og rådgivning

BENT BRANDT er en professionel og visionær samarbejdspartner, når det gælder nybygning, udvidelse eller ombygning af storkøkkener. Innovative indretningsforslag fra firmaets konsulenter omsætter kundens ønsker og visioner om funktionelle køkkener og indbydende kantiner til stilfuld virkelighed. Med afsæt i individuelle behov udvikles forslagene i samarbejde med brugere, bygherre og arkitekter. Idéer og indretningsforslag vises som 3D tegninger, så kunden får et realistisk indtryk af det tilbudte.
BENT BRANDT sørger for levering, opstilling og opstart med instruktion i produkterne.


Firmaprofil

Bent Brandt as er grundlagt i 1967 og har leveret mere end 1000 totalløs­ninger til storkøkkener i Danmark og udlandet. Firmaet er leverandør til en række skibsværfter og har stor ekspertise i ind­retning af køkkener om bord på skibe.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Bent Brandt Glas og glasartikler
Bent Brandt kantiner
Bent Brandt koge- og stegeudstyr
Bent Brandt Køkkenartikler
Bent Brandt Køl og frys
Bent Brandt Opvask og vandbehandling
Bent Brandt Ovne og mikroovne
Bent Brandt porcelæn
Bent Brandt Rullemateriel og inventar
Bent Brandt Røremaskiner
Bent Brandt Serveringsartikler
Bent Brandt Skære- og skrællemaskiner
Bent Brandt Snack- og grilludstyr
Bent Brandt storkøkkener
FRIMA stegeudstyr
GRAM køleudstyr
HOBART opvaskemaskiner
IRINOX blæstkølere
JØNI kipgryder og -stegere
RATIONAL ovne
RIEBER bainmarier, køleplader og termokasser
RIEBER køleplader
RIEBER termokasser
SCHOLL varmeskabe