BMT INSTRUMENTS APS


Staktoften 22 D,   2950 Vedbæk
Tlf. 45 66 29 22

e-mail: npk@bmti.dk
web: www.bmtinstruments.com


Firmaprofil

BMT Instruments ApS' forretningsområde er salg af måleinstrumenter og -systemer primært til brug ved undersøgelser og overvågning af fugt og temperatur i konstruktioner og bygninger.

BMT Instruments ApS udspringer af ingeniørvirksomheden Bygge- og Miljøteknik A/S, som i mange år har udført opgaver, hvor måleinstrumenter er en del af arbejdsopgaverne. Det er på baggrund af deres erfaringer, at firmaet har taget agenturet på forskellige måleinstrumenter, som de kan stå inde for lever op til funktionalitet og kvalitet til gavn for deres kunder. BMT Instruments ApS yder ikke salg til private, men kun til cvr-registrerede virksomheder.
Hent PDF

BMT Instument måleinstrumenter og inspektionskameraer

 

Indbyggede målesystemer

Fugtlog - Trådløst overvågning af bygningsdele   
Råd- og svampeangreb i trækonstruktioner hænger nøje sammen med de fugttekniske forhold. Hvis træfugten holdes under 20%, opstår der sjældent råd- eller svampeangreb i træet, men selv ved et lavere fugtindhold er der risiko for udvikling og vækst af skimmelsvamp, hvis de rigtige temperaturer er til stede. Det gælder om at anvende konstruktiv beskyttelse, så opfugtning undgås.

Fugtmålerondeller
Benyttes til manuel fugtmåling i konstruktioner og indbygges i konstruktionen. Ledningerne føres frem til et sted, hvor det er enkelt at tilslutte måleinstrumentet ved aflæsning af fugten.

Håndholdte instrumenter

- Indstiksmåler
- Multiinstrumenter
- Skanner

Fugtmåleinstrumenter
Inspektionskameraer
Indeklimamålinger
Dataloggere

 

Er der for høj fugt i dine konstruktioner?
Bygninger og konstruktioner bør jævnligt kontrolleres og vedligeholdes.
Baseret på de kendte fugtmålerondeller, kan fugt og temperatur nu dagligt følges fra din PC.


Tramex skanner MEP. Fugtføleren afslører fugt under overfladen ved at måle modstanden mellem to lavfrekvente signaler, der udsendes fra ledende gummipuder på undersiden af instrumentet.
Ligno-VersaTec. Benyttes til fugtmåling i konstruktioner og indbygges i konstruktionen. Fx skal fugten i betonplader testes for at undgå gulvbelægning ødelægges.
TRAMEX indstiksmåler af høj kvalitet og nøjagtighed. Instrumentet er kalibreret ind ved 20 grader, og du finder temperaturkorrektionerne på bagsiden af instrumentet.
Bærbar, kompakt kameraudstyr til inspektion af kloakker, ventilationskanaler, rør, luftkanaler og andre svært tilgængelige områder.

BMT-Instruments trådløse målesystem

Bygningsdele kan kontinuert overvåges fra din egen PC eller der kan tegnes et abonnement på en integreret løsning, hvor du løbende modtager en oversigt over din bygnings tilstand og for alarmer, hvis der sker en kritisk udvikling.