Breinholm Gruppen ApS

Climacell papirisolering


Brylle Industrivej 4,   5690 Tommerup
Tlf. 44 224 224

e-mail: mail@isoleringdanmark.dk
web: www.isoleringdanmark.dk


Firmaprofil

Breinholm Gruppen er landsdækkende leverandør af Papirisolering, isoleringsmaskiner og tilbehør til den professionelle isolatør og håndværksmester.

Papirisolering er miljøvenlig isolering lavet af granuleret genbrugspapir. Papirisolering fås kun i løsvægt og blæses ind i konstruktionen med dertil specialbyggede indblæsningsmaskiner. Fordelen ved indblæst papirisolering i lukkede konstruktioner såsom hulmur, skråvægge eller etageadskillelse er, at der ikke opstår kuldebroer, da der hverken er samlinger eller fraskæringer.

Firmaet er isolerings-grossist og autoriseret Climacell® partner i Danmark, og med dem uddanner og autorisere Breinholm Gruppen kvalitetsbevidste isolatører, der dækker det meste af Danmark. climacell® anvendes både ved nybyggeri og ved renovering af ældre boliger. Anvendelsesområderne er stort set ubegrænsede. climacell® kan anvendes til isolering af tage, vægge og lofter.
Forarbejdningen af climacell® foregår udelukkende hos uddannede partnere og licenshavere.

Climacell papirisolering, isoleringsmaskiner og tilbehør

climacell® papirisolering

Produkter

Granulater til isolering ved indblæsning, herunder papirisolering, glasuldsisolering, mineraluldsisolering, EPS-kugler og meget mere. Læs mere

Indlæsning er en hurtig og effektiv og derfor også kost-effektiv måde at isolere. Du bruger og betaler kun for den isolering, der er behov for (ingen fraskæringer osv.) og du slipper for at rode rundt på et loft i dagevis for at isolere. 
Isoleringsmaterialerne har forskellige egenskaber, men fælles for de produkter vi fører er, at de alle er testede og godkendte til brug i dansk byggeri, både nybyggeri og energirenovering. Vores leverandører er anerkendte for kvaliteten af deres varer. 

Cellulosewerk Angelbachtal (CWA) producerer climacell® papiruldsisolering og er en af europas førende producenter af papiruld fremstillet af genbrugspapir.  Læs mere om papirisiolering i almindelighed.

Øvrige program

  • Mineraluld​ - granulater til indblæsning - læs mere
  • Neopixels​ -  hulmursisolering- læs mere
  • Thermopearls​ Neopor HR grafitperler til hulmursisolering - læs mere
  • Pro clima tætningssys­temer- læs mere
  • ​Superquilt multi-lags refleksiv isolering - læs mere
  • Diffusionsåbne vindstopplader til nybyggeri, renovering og efterisolering - læs mere
  • Øvrige produkter - læs mere

ANVENDELSE

Løst isoleringsgranulat af cellulosefibre, der er fremstillet af genbrugt avispapir af god kvalitet og med en god isoleringsevne. Læs mere

Typer

climacell S - papirisolering

Anvendes meget bredt i såvel nybyggeri som til efterisolering. Det har bl.a. ekstraordinært gode fugtregulerende egenskaber. Læs mere

climacell Inside - papirisolering

Anvendes til indvendig isolering, især hvor bygningens arkitektur ikke tillader konventionel isolering. Læs mere

climacell akustik - akustisk isolering

er udviklet særligt til forbedring af bygningers akustik, fx. i haller, kirker, produktionsanlæg el.l. Læs mere

climacell nature - papirisolering 

har samme isoleringsværdi som climacell 's', men er ikke tilsat borsalte under fremstillingen.​ Læs mere

climacell pure - premium papirisolering

har alle de gode egenskaber der findes i papirisolering, men er fremstillet helt uden tryksværte og er et derfor et renere produkt. Læs mere

Knauf glasuldsgranulat til indblæsning.
Diffusionsåbne vindstopplader til nybyggeri, renovering og efterisolering.

Isoleringsmaskiner & tilbehør​ til isoleringsmaskine

Produkt

Breinholm Gruppen forhandler alt udstyr til isolering af bygninger ved indblæsning, herunder isoleringsmaskiner, indblæsningsslanger, vakuumsugere og meget andet tilbehør. ​
Firmaet sælger maskiner i alle størrelser. Både til den mindre tømrervirksomhed og til de større isoleringsvirksomheder.

Cellfloc og X-floc isoleringsmaskiner

Leverer de bedste isoleringmaskiner til indblæsning af granulater og det er derfor dem, Breinholm Gruppen har valgt at samarbejde med ift. levering af isoleringsmaskiner til det danske marked.

Begge producenter leverer desuden en komplet serie af reservedele og tilbehør til deres maskiner.