BRENNER RADIATORER APS


Hornbjergvej 51,   8543 Hornslet
Tlf. 86 99 66 00  -  Fax 86 99 66 46

e-mail: brenner@mail.dk
web: www.brenner.dk

Firmaprofil

Brenner Radiatorer er leveringsdygtige i radiatorer til ethvert formål, lige fra deres brede og store lagerprogram indenfor standard panelradiatorer med og uden ventilsystem samt plane fronte, via de elegante lavkonvektorer eller de stilfuldt designede gulvkonvektorer til hele deres sortiment af designradiatorer.

Indenfor design tilbyder firmaet specielle håndklædetørrer, stort udvalg af forskelligt designede vertikale radiatorer, hvor man forener funktionalitet og design i en radiator. Om det være sig i standard hvide farver, indfarvede udgaver, rustfrie løsninger eller specielt designede radiatorer, så er de i stand til at løse de fleste opgaver.

Herudover er Brenner Radiatorer ApS leveringsdygtige af alle VVS-artikler.
Hent PDF

Brenner Radiatorer

Panel- og designradiatorer, konvektorer og håndklædetørrere

Lavkonvektorer

Brenner lavkonvektorer er fremstillet i flot og elegant design med glat forside, lukkede ender, vandførende plader mellem hver konvektionslamel samt nedsænkede topriste, der gør den harmonisk og let at integrere i ethvert byggeri med begrænset plads.
Programmet omfatter lavkonvektorer fra 70 mm i højden til 280 mm samt helt op til 6000 mm længder.

Panelradiatorer

Brenner panelradiatorer er produceret og godkendte efter den europæiske standardnorm EN 442.

Panelradiatorerne er fremstillet i en god kvalitet med en høj ydelse. Alle vore panelradiatorer er kompakte, dvs. leveres komplette med sidegavle og topriste. Firmaet lagerfører mere end 7500 stk. fordelt på mere end 400 standardtyper.

Alle panelradiatorer er produceret og godkendte efter den europæiske standardnorm EN 442, hvorved de opfylder de gældende lovkrav om panelradiatorer, der installeres i central- & ernvarmesystemer i beboelsesejendomme.

Kompakt panelradiator med sidegavle og topriste.
Brenner RIBBERØR radiator.
Brenner MAGICkombinerer varmebehov og funktionalitet.
Brenner Designradiator, OCTAVA.

Designradiatorer

Brenner designradiatorer omfatter et bredt og varieret program af flot designede radiatorer til ethvert formål.

Designradiatorerne er de moderne løsningsforslag, hvor funktionalitet, udsmykning samt design er smukt forenet i en radiator.
Ud over de specielle designs, som ribberør, forskellige vertikale modeller, anderledes håndklædetørrer samt den nyudviklede model af støbejernsradiatoren, ATOL, så fås disse designradiatorer også i samtlige RAL-nuancer.
Her på siden finder Du et udpluk af vertikale radiatorer, ATOL samt ribberør.

Håndklædetørrer

Brenner håndklædetørrer omfatter den traditionelle håndklædetørrer.

Ud over typerne med runde tværgående rør, lagerfører firmaet også en model med elipseformede tværrør.

Håndklædetørrerne fås i hvid, krom samt i rustfri udgave. Brenner lagerfører både lige og buede modeller.

Gulvkonvektorer

Brenner gulvkonvektorer har et stilfuldt design med en diskret fremtoning.

Gulvkonvektorerne optager minimal plads, men har en høj æstetisk værdi. En ideel løsning i moderne byggerier, hvor vinduespartier fra loft til gulv gør sig mere og mere gældende.

Gulvkonvektorerne fås med og uden blæser samt med muligheden for at vælge forskellige topriste i både aluminium og træ. Ligeledes er det muligt at bestille løse rulleriste samt rammer til eksisterende konvektorgrave.

Gulvkonvektorerne er ordreproducerede. Leveringstid ca. 4-5 uger.