Contec Prefab A/S


Axel Kiers Vej 30,   8270 Højbjerg
Tlf. 86721722

e-mail: prefab@contecgroup.dk
web: www.contec-prefab.com


Firmaprofil

Contec Prefab A/S er en beton- og terrazzovirksomhed, der blev grundlagt i 2008, og som er baseret på over 20 års erfaring med højstyrkebeton (HPC). Vi har stor erfaring med at udvikle innovative og skræddersyede løsninger i højstyrkebeton og terrazzo, som passer til den enkelte, da vi altid sørger for at have tæt kundekontakt. Sammen finder vi en løsning, der kan blive til virkelighed.

Vi laver alt fra trapper og altaner til facadeelementer, møbler, butiksinventar og fliser. Vores speciale er dog bordplader og vaske i højstyrkebeton og terrazzo, som er en stor del af vores daglige produktion. Derudover er vi de rette at opsøge, hvis du har et helt specielt projekt i tankerne, hvor der skal tænkes kreativt, og vanetænkningen skal brydes. Vi er ikke bange for at gå nye veje, så vi sammen kan skabe det perfekte beton- eller terrazzoprodukt til dig.

Contec Prefab er et datterselskab af Contec Group, der er førende på det internationale marked inden for HPC. Det primære forretningsområde for Contec Group er udvikling og salg af forskellige typer HPC i pulverform. Pulveret bruges til alt fra pengeskabe og bankbokse, til gulve og belægninger såvel som til nogle af verdens mest avancerede, arkitektoniske projekter som DR Byen, Qatar National Museum og Louvre i Abu Dhabi.
Hent PDF

Contec Prefab - løsninger og produkter i højstyrkebeton

Højstyrkebetonprodukter

Contec Prefab A/S har stor erfaring med specialfremstilling af produkter i højstyrkebeton (HPC). HPC gør overfladerne tætte, holdbare og elegante, og i kombination med specielle formteknologier ses helt nye unikke anvendelsesmuligheder inden for betonbranchen.  

Alle teknologier er baseret på firmaets egen udviklede knowhow og erfaringer med HPC beskyttet af patenter og patentanmeldelser inden for en række forretningsområder.

Trappeløb, Bestseller Rømerhus, Aarhus

CONTEC HØJSTYRKEBETON

Contec Prefab tilbyder facadeelementer, fliser, møbler, trin, trapper, altaner samt talrige andre interessante produkter. Strukturer i en form kan gengives meget nøjagtigt i støbningen, hvilket giver kunden ekstraordinære muligheder for selv at påvirke produktets udseende og finish.
HPC kan både sprøjtes og blødstøbes og tilpasses altid den enkelte opgave. Ved at tilsætte forskellige typer fibre kan vi producere meget slanke konstruktioner.
Contec Prefab har før været involveret i mange spændende projekter og vores arkitekt- og designafdeling hjælper gerne med individuelle løsninger og udvikling af unikke designs.

Ring til firmaet, send en e-mail eller se nærmere på www.contec-prefab.com for mere information om firmaets produkter. Vi står altid klar med vejledning og gode råd.

Trappetrin, KUA2,
Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet.
Fliserne kan bruges både inden- og udendørs og kan tilpasses efter behov.
Trappeløb, Jyske Bank, Silkeborg

TRAPPER

Contec Prefab A/S har stor erfaring med specialfremstilling af trapper i højstyrkebeton. Contec Prefab producerer både trappetrin og trappeløb til ude og inde. Trapperne får deres unikke egenskaber fra højstyrkebetonens styrke, der gør det muligt at skabe meget slanke konstruktioner.
Firmaet specialfremstiller trapper i forhold til kundens specifikke ønsker, både i forhold til dimensioner, form, farve, overflade, mønster, ledelinjer mm. Dette muliggør optimerede, skræddersyede løsninger hvor kunden har ekstraordinære muligheder for selv at have indflydelse på trappens design.

ALTANER, BALKONER, REPOSER

Altaner, balkoner og reposer er et forholdsvist nyt forretningsområde hos Contec Prefab A/S. Firmaet har allerede nogle flotte referenceprojekter i bagagen som bekræfter, at de også her kan levere spændende løsninger af høj kvalitet. Muligheden for meget slanke og lette konstruktioner gør deres elementer til et attraktivt og efterspurgt produkt på markedet. Firmaet specialfremstiller til det enkelte projekt og med deres unikke teknologier opnås færdigstøbte overflader på både over- og underside af elementerne. Med anvendelse af højstyrkebeton begrænses man ikke længere af den flade plade, så hvorfor ikke prøve en bue, et element med støbte sider eller noget helt tredje? Firmaet udvikler hele tiden deres teknikker og står klar til at hjælpe med netop dit projekt.

Terrazzobordplade, Privat hjem.
Terrazzobordplade, Privat hjem.

BORDPLADER

I dit køkken og bad er det de store overflader, der fuldender udtrykket og skaber netop den atmosfære, du ønsker dig. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige bordplade, der passer ind i dit hjem. Contec Prefab producerer bordplader i højstyrkebeton og terrazzo, der er naturmaterialer med et helt unikt udtryk. Der er mange muligheder for at skabe en personlig bordplade gennem valg af farve, vask, struktur, pladetykkelse og kantprofil. Bordpladerne kan produceres med formstøbte vaske eller med påmonterede vaske og kogeplader.

Contecs specialister har stor erfaring med fremstilling af højstyrkebeton og terrazzo og har fokus på at levere produkter af høj kvalitet, skræddersyet til den enkelte kunde. Derfor har bordpladerne også en høj slidstyrke og tæthed, hvilket giver bordpladerne en meget lang levetid og gør dem nemme at vedligeholde. Bordpladerne bliver forhandlet gennem førende køkken- og badforhandlere, så du altid er sikret korrekt opmåling, levering og montage.

Betonbordplade, Reform Furniture af Norm Architects.
Betonbordplade, privat hjem

BUTIKSINVENTAR  

Skab en indbydende atmosfære ved at vælge det helt rigtige inventar til butikken. Det betyder meget for salget, hvordan varerne er udstillet. Får kunden en god oplevelse af butikken og indretningen, kan det være med til at øge butikkens omsætning. 
Betoninventar skaber en speciel stemning og giver et råt, cool, moderne og minimalistisk udtryk, som fungerer rigtig godt sammen med bløde tekstiler, træmøbler og andre naturmaterialer. Terrazzoinventar bidrager til en klassisk og tidløs stil og give butikken et elegant touch.
Contec Prefab specialdesigner beton- og terrazzoinventar til den enkelte butik, så indretningen skiller sig ud og passer til den atmosfære, du gerne vil skabe i din butik. 

Betonhylde, inventar til Bestseller Rømerhus, Aarhus
Betonplinte, inventar til Bestseller Rømerhus, Aarhus.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Solstråler, palmeblade og beton er opskriften på spektakulært museum

Det er den prisvindende arkitekt Jean Nouvel, der står bag tegningerne til det spektakulære museum i Abu Dhabi. Bygningen skal afspejle et beskyttet område, der tilhører den arabiske verden, og designet udspringer fra tanken om at skabe et universelt museum, hvor alle kulturer bliver bragt samme

ProduktnyhedSe alle

Bestsellerbygning huser betagende betontrappe fra Contec Prefab

I løbet af de sidste par år har Rømerhus ved Skt. Clemens Bro i Aarhus gennemgået en større ombygning, og det er tøjkoncernen Bestseller, der står bag projektet. Bygningen fra 1895 er tegnet af Sophus Frederik Kühnel, og renoveringen er foretaget med respekt for historien og den oprindelige

ProduktnyhedSe alle

Specialdesignede betonmøbler giver Aarhusiansk hotel nyt liv

Renoveringsarbejdet på The Mayor Hotel omfattede bl.a. hotelværelser, reception, restaurant og konferenceafdeling, og hele vejen i gennem var der fokus på kvalitet, dansk design og det unikke udtryk. Derfor samarbejdede hotellet blandt andet med en lokal leverandør, Contec Prefab A/S, der levere