Dansk Støbeasfalt ApS


Navervænget 9,   4000 Roskilde
Tlf. 46756111  -  Fax 46756387

e-mail: dsa@danskstobeasfalt.dk
web: www.danskstobeasfalt.dk


Firmaprofil

Dansk Støbeasfalt ApS leverer fugefri gulvbelægning fremstillet på basis af en speciel støbeasfalt. Støbeasfalten danner en fugefri, tæt overflade, der isolerer mod fugt, og er brandsikker og støvfri samt modstandsdygtig overfor syrer og kemikalier. Velegnet til offentligt og privat byggeri af enhver art, hvor der stilles store krav til en robust og holdbar gulvbelægning. Gulvet er fugefrit og rengøringsvenligt.
Desuden som udendørs belægninger til p-dæk, kælderdæk, altaner og terrasser.

Dansk Støbeasfalt ApS leverer herudover 3 forskellige typer membranisoleringsystemer med eller uden asfalt.
Produktionen sker på moderne fabriksanlæg under laboratoriekontrol, og transporten til arbejdspladsen foregår i specielle transportkogere med opvarmning og omrøring.

Dansk Støbeasfalt gruppen, som foruden moderselskabet også består af det 100 % ejede Københavns Asfaltkompagni (KAK), er blandt pionererne på det danske asfaltmarked.
  • Forretningsområder:
  • GULVE
Hent PDF

Støbeasfalt og fugtisolering

Dafoleum Terrazzo

Dafoleum Terrazzo®

Gulv med terrazzoeffekt. Sort eller rødbrun baggrund.
Stort udvalg af stenmaterialer giver mange variationsmuligheder.

Slibes efter udlægning. Individuelle løsninger udføres. Kan leveres i særlige kvaliteter, der alle er modstandsdygtige over for syrer og kemikalier.

Dafoleum® gulve

Dafoleum® gulve er asfaltgulve, hvor udseendet også er en kvalitet. Til produktions- og lagerlokaler har vi udviklet Dafoleum® gulvene der er undergulv og overflade i ét. Dafoleum® gulvene findes i flere priser og kvaliteter, fælles for alle er en række egenskaber, der gør den til det stærke alternativ til f.eks. en betonløsning.

En polymermodificeret bitumenplade membran (SBS) og støbeasfalt.

Støbeasfalt

Sammensat af mineralske fyldstoffer som grus, sten og kalk med asfaltbitumen som bindemiddel. Støbeasfaltens sammensætning kan varieres og tilpasses alle tænkelige formål. Støbeasfalt er med en udlægningstemperatur på 200-250° C en tyktflydende, plastisk, formbar masse. Støbeasfalt kræver ingen komprimering eller tromling og er efter afkøling fuld færdig, klar til anvendelse.

System B2A. Hans Nansens Gård, København.
Margretheholm i København. Byggepladsen blev efter udlægningen af mastix delvist flyttet op i de kommende haver/udearealer.


Renovering af asfaltgulve

Et støbeasfaltgulv kan ALTID shines op eller få en anden farve ved en simpel overfladebehandling. Revner og krakeleringer kan repareres.
Dansk Støbeasfalt’s renoveringsafdeling besidder et stort know-how med renovering af gulve og rådgiver om de bedste og mest hensigtsmæssige løsninger, både mindre reparationer eller større opgaver.

Det er miljøvenlige gulve med stor absorptionsevne over for støj og vibrationer, de er behagelige og bløde at færdes på og skåner dermed benene.


Undergulv/industrigulv

DAFOLEUM® Støbeasfalt – undergulv/industrigulv. Fugt er årsag til mange gulvproblemer, hvor belægningen er i kælder eller terræn niveau.

100% sikkerhed mod fugtgennemtrængen. Løsningen er Dafoleum® støbeasfalt, fugtspærre og undergulv i ét.

Membranisolering

STOP Vandet effektivt - Vand er årsag til mange problemer med små og store skader til følge. Firmaet har løsningen til enhver opgave, hvor vandet skal holdes ude. F.eks. ved: P-dæk, kælderdæk, taghaver, terrasser, ramper mv.

Membranløsninger: Polymer modificerede bitumenplader benyttes og kombineres med forskellige slidlag, afhængigt af, hvor de skal bruges og hvor stor færdsel de skal klare.

 

Broløsninger

Isolering af broer og tunneller med udgangspunkt i de løsninger som Vejdirektoratet har godkendt. Det vil sige opbygninger med 2 lag epoxy, 2 lag fuldsvejst bitumenmembran, inddækninger og drænkanal.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
D.S.A. gulve
D.S.A. industrigulve
D.S.A. undergulve
Dafoleum gulve
Dafoleum gulvmaling
Dafoleum Terrazzo asfaltgulve