Danske Malermestre


Islands Brygge 26,   2300 København S
Tlf. 32630370  -  Fax 32630399

e-mail: redaktionen@malermestre.dk
web: www.malermestre.dk


MBA

Malerfagets BehandlingsAnvisninger,   

web: www.mba.malermestre.dk

Firmaprofil

Danske Malermestre er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre består af 37 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Danske Malermestre blev dannet i 1990 som resultatet af en fusion mellem to arbejdsgiverforeninger for malere, Centralforeningen af Malermestre i Danmark (CMD) og Danske Maler­­mestres Arbejdsgiverforening (DMA).

Foreningen repræsenterer ca. 1.500 medlemmer med en samlet lønsum på ca. 1,9 mia. kr. 
Hent PDF

Danske Malermestre - farverådgivning og malematerialer

Den nye MBA er online

Efter 13 år var det tiden til at give Malerfagets Behandlingsanvisninger, MBA, et nyt design. Seks måneders arbejde er afsluttet og værktøjet er nu klar til brug.

Som mange sikkert har opdaget, er der nu åbnet for den nye udgave af Danske Malermestres elektroniske udgave af Malerfagets Behandlingsanvisninger, MBA. Den tidligere version af MBA'en havde godt 13 år på bagen, og tiden var inde til at give den en ansigtsløftning i form af et nyt flot design. Sammen med det nye design, er MBA'en nu også tilpasset, så du kan bruge den uden at det er nødvendigt at sidde ved skrivebordet, da den er tilpasset så den kan bruges på både din Smartphone, Tablet og PC/MAC. Medarbejderne i Danske Malermestres Faglig-tekniske afdeling har i godt og vel 6 måneder lavet utallige tests i den nye MBA og har på den måde kunnet fange de fejl, der opstod i integrationen fra den gamle platform. Vi har fået tilrettet både det layout du ser på skærmen, og det der kommer ud af din printer, når du har brug for en papir udgave af en behandlingsanvisning eller artikel. 

Online MBA, forside - www.mba.malermestre.dk

Brugervenligt design

Det har været vigtigt for Danske Malermestre i arbejdet med den nye udgave, at den skal være lige så brugervenlig og nem at anvende som den gamle. Derfor kan man som bruger også vide, at man med nogle få klik med musen får en korrekt og komplet malerbehandlingsanvisning.

Derfor har Danske Malermestre også valgt at følge principperne fra den gamle MBA, så du foretager et valg under hvert trin hele vejen igennem opbygningen af din behandling. Og det er også muligt at gå tilbage til tidligere trin og ændre i valgene under opbygningen. På den måde vil du kunne nikke genkendende til måden at bruge den nye MBA på. 


Men den ny MBA er ikke kun nyttig som beskrivelsesværktøj, den har også som i den gamle udgave indbygget et modul til sagsbehandling. Her kan du oprette og gemme dine sagsspecifikke behandlingsanvisninger under din egen brugerprofil og sende dem til dig selv.

Malerfagets Vidensbase
Hvem står bag MBA?
OM MBA

Et kig i vidensbasen i den ny MBA. Det er vigtigt for Danske Malermestre, at MBA'en hele tiden er ajourført og up to date. Støder du på fejl, eller har du forslag til forbedringer, hører Danske Malermestre gerne fra dig.


Nyttig vidensbase

Den nye udgave indeholder, ligesom den gamle, også en Vidensbase - et leksikon. 

Her finder du omkring 100 faglig-tekniske artikler om bl.a. knaster, fabriksmalede emner, PCB, bly i byggeri, BIPS og meget andet. Artiklerne skrives på baggrund af henvendelser fra vores medlemmer og belyser forskellige problemstillinger i malerfaget.  

I Vidensbasen finder du også forskellige pjecer om f. eks arbejde med gips, fibergips, visuel vurdering af malerarbejde samt noget om f.eks. miljø, prækvalifikation, skimmelsvamp, brug af prøvemetoder, faglige forudsætninger og mange andre relevante emner.

Danske Malermestre arbejder løbende på at optimere behandlingskataloget, lægge nye artikler, pjecer og andet relevant materiale ind til fri afbenyttelse for vores brugere.

Brugen af MBA er ganske gratis og er frit tilgængelig for alle på www.mba.malermestre.dk

Som et led i udbredelsen af MBA, tager konsulenterne fra Danske Malermestre meget gerne ud og underviser i brugen af MBA. Kontakt gerne afdelingen for nærmere aftale.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Sådan ser rigtigt malearbejde ud

Ideen er at lade arbejdet tale for sig selv og gøre reklame for EnRigtigMaler.dk og den garanti og serviceordning, der følger med, når man som kunde henvender sig til et medlem af Danske Malermestre. Det er malermester Flemming Munck, malerfirmaet Peter Munck & Søn A/S, der har istandsat fa

ProduktnyhedSe alle

”Vedhæftning ved krydssnit”

Metoden er destruktiv og udføres med en skarp kniv med 2 snit af ca. 25 cm vinkelret over midten af hinanden. Vedhæftningen bedømmes nu ved at trække i de fremkomne spidser. Beklædningen må ikke kunne afrives i større flader. Der skal være klæbekontakt overalt mellem beklædnin

ProduktnyhedSe alle

Ny vådrumspjece i mba

Det er f.eks. ikke lige meget, på hvilket underlag malerbehandlingen skal foretages, da de forskellige underlag kræver forskellig behandlingsopbygning. Der er ligeledes forskel på, om der er tale om vådzone eller fugtig zone. Pjecen har fokus på vandtæt malerbehandling på vægge i vådrum og

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Danske Malermestre
MBA Malerfagets Behandlingsanvisninger
MBA Vidensbase