DELUX DK APS


Torbenfeldvej 1,   2665 Vallensbæk Strand
Tlf. 4353 5335  -  Fax 4353 5359

e-mail: info@deluxdk.com
web: www.deluxdk.com


Firmaprofil

Virksomheden er en udløber af Agen Lys, der i sine unge år forhandlede japanske lyskilder til elinstallatører, men i dag rummer sortimentet en bred vifte af forskellige lamper rettet mod projektmarkedet. Alle produkter produceres i Europa hos førende leverandører, der sætter kvalitet frem for alt. Det betyder, at holdbarhed er en realitet og reklamationer en sjældenhed.

Det er vigtigt, når man taler byrumsbelysning, at vælge højkvalitetsprodukter, der er slidstærke og modstandsdygtige over for det hårde klima. DELUX DANMARK er forhandler af Hess belysningsarmaturer og lover flerfunktionelt slid- og designstærk belysning til det danske byrum.

DELUX DENMARK er specialister i belysning inde og ude. De benytter kun europæiske producenter.
Alle producenter gennemgår et kvalitetstjek, før DELUX indleder et samarbejde. Firmaet yder 5 års garanti på alle produkter.
Hent PDF

DELUX INDEN- OG UDENDØRS BELYSNING

DELUX DENMARK har leveret LED Downlight med DALI styring, som er tilpasset døgnrytmen, fordi justering af farve og intensitet giver større velvære.
Gammel Hellerup Gymnasium sportslige faciliteter var blevet utilstrækkelige, og skolen manglede et stort, multifunktionelt rum beregnet til fysiske aktiviteter, sociale ceremonier og sammenkomster.
Lyset har desuden en varmere glød end standardbelysning.
Hertil er der lavet differentieret belysning, som er tilpasset specifikke behov og funktioner.
Lineær LED nedbygningsspot - GROUND LINER.
Udendørs nedbygningsspot og udendørs uplights med LED.
Væg-, gulv- samt læselamper er special produceret af Baulmann Leuchten, Tyskland i samarbejde med Dynamo Studio. Der er anvendt kompaktlysrør til væg- og gulvbelysning, samt LED til læselamperne.
DELUX DENMARK har leveret 5 stk. ABAHJUR 4 meter udendørs standerlamper med hvid skærm fra SCHRÉDER til AALBORG NY HAVNEFRONT.
Indendørs vandalsikre armatur
Udendørs vandalsikre armatur