EHRENBORG A/S


Nyhavn 43 A,   1051 København K
Tlf. 33 79 70 55

e-mail: info@ehrenborg.se
web: www.ehrenborg.se


Firmaprofil

Ehrenborgs vision er at være den ledende leverandør til offentlig miljø i Skandinavien. De stiller store krav til deres produkter hvad gælder miljø, kvalitet og leveringssikkerhed. Ehrenborg blev grundlagt i 1947 af Bengt Ehrenborg og i 1990 blev firmaet omdannet til Ehrenborg & Co AB.

Ehrenborg har i dag kontor/showroom i Göteborg, Stockholm,Malmö, Oslo og nu ogsa i København hvor firmaet fra 1. Januar 2016 slår dørene op i Nyhavn 43 A st. tv med både showroom og kontor.
I Danmark har Ehrenborg agenturerne for Interface, Upofloor, Trelleborg, Debolon og fører sit eget LVT-mærke Nordic Flooring med produktion i Kina. I Sverige og Norge repræsenterer Ehrenborg i forvejen Hammer Tæpper.

Firmaet er nu 35 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark.
  • Forretningsområder:
  • GULVE
Hent PDF

Ehrenborg gulvbelægning

SORTIMENT - Læs mere

- Designgulve  
- Vinylgulve  
- Textil gulv  
- Klikgulve 
- Akustikgulve 
- Miljøvenlige gulve 
- Gummigulve 

Nordic Flooring Wood.
Ehrenborg gummigulv.
Upofloor Quartz gulv.
VAREMÆRKER

Nordic Flooring - Læs mere
Moderne gulve i høj kvalitet og velegnet til offentlige miljøer som sygehuse, hoteller, butikker og kontorer. 5 forskellige kollektioner:The Wood Collection, The Stone Collection,  The Future Collection, The Action Collection, The Halo Free Collection.

Ehrenborg Carpets - Læs mere
Et samarbejde med det danske Hammer Carpets. Tekstil gulvprogram som tilbyder et stort udvalg af designs og farver, der kan kombineres i et utal af måder.

Upofloor - Læs mere
En komplet kollektion af homogene PVC måtter til offentlige miljøer. Kollektionen omfatter både komfort og rinlydsdæmpnung og ESD-tæpper.

Quartz/Hovi - Læs mere
Pressede kvartsvinylgulvplader er beregnet til hård slidtage i offentlige miljøer. Den unike pressesteknik giver kvartsvinylen en elastisk og stærk struktur, der samtidigt gør overfladen tæt og smudsafvisende.

Ehrenborg Acoustics - Læs mere
Akustikgulv findes i en række forskellige farver og mønstre. Gulvet er funktionelt og velegnet til offentlige miljøer med hårdt slid. Gulvet er helt fri fra ftalater og mærkede med Indoor Air Comfort Gold label.

Upofloor Zero - Læs mere
Uden PVC, ingen blødgørere og  ingen afduftning. Upofloor Zero er specielt udviklet til sygehuse og uddannelsessektoren. En mineralbaseret konstruktion og ion-forstærket overfladebehandling gør gulvet let at vedligeholde og ekstremt modstandsdygtogt mod både pletter, ridser g kemikalier. - Læs mere

Ehrenborg Gummigulve - Læs mere
Højkvalitets gulve til industri og offentlige miljøer, hvor kravene holbarhed, sikkerhed og design er vigtige. 

Interface - Læs mere
Især kendt for microtuft, som er en løkkekonstruktion. Det giver et helt hårdt gulv med en ensartet overflade, som er nem at vedligeholde og som passer til alle indretninger. Tæppefliser EN1307 klasse 33 er  velegnede til fx kontorer, butikker, hoteller og offentlige miljøer. Interfaces modulære gulve giver designfrihed til at kombinere forskellige materialer, farver og strukturer og til at kunne ændre indretningen efter behov. 

Interface Scandinavian Collection.
TEKNISK INFORMATION

Vedligeholdelse - klik her
Byggevaredeklarationer - Klik her
Lægningsanvisninger - Klik her
Produktblade - Klik her

Nordic Flooring Stone.
Interface Human Nature.
Nordic Flooring Wood.
Upofloor Zero

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Ehrenborg Acoustics
Ehrenborg Carpets
Ehrenborg Gummigulve
Interface tæppefliser
Interface tæppekvadrater
Upofloor gulve
Upofloor trægulve
Upofloor Zero