FLEXI FOLDEDØRE


Skt.Georgs Vej 1,   8260 Viby J
Tlf. 86284066  -  Fax 86284096

e-mail: info@flexi-foldedoere.dk
web: www.flexi-foldedoere.dk


Firmaprofil

Flexi Foldedøre aps har specialiseret sig i foldedøre og mobile vægssystemer, men leverer desuden både traditionelle lydisolerede foldevægge og mobile vægge med høj lydisoleringsevne. Stort program i traditionelle foldedøre med smalle paneler.
Produkterne anvendes fortrinsvis i private boliger, ældre- og handicapboliger, kontorer og institutioner samt hvor pladsen er begrænset.
Flexi Foldedøre har egne montører, der også reparerer og renoverer ældre foldevægge og står til rådighed med vejledning og yderligere information. Specialbrochure kan rekvireres.
Hent PDF

Flexi Foldedøre

Produkt

Stort program i traditionelle foldedøre med smalle paneler, der giver mulighed for effektiv udnyttelse af samtlige kvadratmetre.
Anvendes fortrinsvis i private boliger / kontorer / institutioner hvor pladsen er begrænset.

Overflader:

Finér, melamin og plast, med eller uden acrylråglas.

FLEXI Foldevægge

Produkt

Anvendes til fleksibel indretning af mødelokaler / kontorer / klasseværelser og kan leveres med lydreduktion fra Rw 32 dB og indtil Rw 49 dB. Tophængte eller gulvgående.
Væggene kan desuden leveres centrisk, excentrisk eller kanthængte, og med glasfelter.

Overflader:

Færdigmalet, melamin, finér og laminat.

FLEXI Foldevæg, kanthængt.
FLEXI Foldedør
FLEXI CUBITUS Foldedør

FLEXI CUBITUS 1:3 dreje-/foldedøre

Produkt

Dreje-/foldedøre specielt til handicapvenligt byggeri. Dørslagets specielle gang gør den velegnet til kørestolsbrugere. Det betyder en væsentlig lettere adgang for brugeren til f.eks. badeværelse, idet dørene giver en maksimal fribredde og betjenes nemt selv fra en kørestol.

Overflader:
Færdigmalet, melamin, finér og laminat.

FLEXI Mobilvæg. Indefra.
FLEXI Mobilvæg. Udefra.

FLEXI Mobilvægge

Produkt

Tophængte enkeltkørende mobilvægge (Parthos) med lydreduktion på indtil Rw 58 dB.
Anvendes i lokaler, hvor der stilles ekstra store krav til lydreduktionen. Forsynet med mekaniske tætninger, der sikrer optimal lydreduktion og med mulighed for parkering på sidespor. Kan desuden leveres i en udgave, der automatisk skyder tætningerne ud mod gulv og loft, når elementerne er kørt på plads.Kan leveres som EI 30 og EI 60 min.

Overflader:
Færdigmalet, melamin, finér og laminat.

Flexi lydisolerende foldevægge. Type 65 og 1048 med lydisolering fra Rw 31 til 48 dB.
Flexi lydisolerende foldevægge

Foldevægge er en enkel og praktisk løsning hvor der ønskes en flexibel rumopdeling både med og uden krav til lydisolering, ved at bruge en foldevæg kan man på få minutter opdele eller udvide lokalerne efter det øjeblikkelige behov. Foldevægge er næsten altid forsynet med en gående dør, der sikre adgang fra rum til rum når foldevæggen er lukket.


Flexi Mobilvæg i Vejle sundhedshus

Mobilvæggen er leveret så den følger trappeforløbet, mobilvæggen har en længde på ca 14 m. og en højde på ca. 7 m. i bunden af trappen og ca. 3 m. på toppen af trappen.

Mobilvæggen har monteret akustik paneler på begge sider for at opnå så høj lyddæmpning som muligt.

Letløbende kugleruller giver mulighed for parkering på sidespor. Mekaniske tætninger sikrer optimal lydreduktion. Kan leveres som EI 30 og EI 60 konstruktion.

Flexi foldevæg, type GLAS. Fx til opdeling af lokaler.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
FLEXI CUBITUS 1:3 dreje-/foldedøre
FLEXI Foldedøre
FLEXI Foldevægge
FLEXI Mobilvægge
Parthos mobilvægge