Forbo Flooring A/S


Produktionsvej 14,   2600 Glostrup
Tlf. 44928500  -  Fax 44928520

e-mail: info.denmark@forbo.com
web: www.forbo.dk


Firmaprofil

Forbo Flooring A/S tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsgulve og indgang systemer til både erhvervsformål og privatboliger.

Forbo's produktsortiment omfatter blandt andet linoleum, vinyl, tæppefliser og indgangsmåtter, der forener funktion, design og farver.
Forbo sælger og markedsfører desuden et bredt sortiment af tilbehørsprodukter til gulve.

I Forbo har vi konstant fokus på miljø og lægger stor vægt på, at vores produktion sker på en miljømæssigt forsvarlig måde. Firmaet indgår i den schweiziske Forbo koncern, som er verdens førende inden for gulv- og transportbåndssystemer.
 • Forretningsområder:
 • GULVE
Hent PDF

Forbo gulve, tekstiler og indgangssystemer

Produkter

Forbo linoleum

Forbo Marmoleum (linoleum) står for alsidighed, bæredygtighed og holdbarhed.

 • Linoleum er et slidstærkt og rengøringsvenligt gulvmateriale.
 • Gulvene er svanemærket og fremstilles af 97% naturlige ingredienser.
 • Forbos kollektioner tilbyder et stort udvalg af farver og design i flotte, varme, raffinerede og moderne look, der matcher tidens trends.
 • Kollektionen består af over 300 farver.
 • Velegnet til de fleste sektorer, med vægt på uddannelse og sundhedssegmentet.
 • Forbo Desk Top møbellinoleum til beklædning af møbler og inventar findes i mere end 20 smukke, silkematte farver.
Forbo Marmoleum. Egenskaber ved overfladebelægningen topshield2.
Forbo Desk Top møbellinoleum.
Forbo Marmoleum.

Miljø / bæredygtighed

Forbos Marmoleum (linoleum) er en af de mest prisbelønnede og miljøvenlige gulvbelægninger med både Svanemærket, den tyske Blauer Engel, Sequoia Seal fra USA og mere specifikke mærkninger som Nature Plus og det østrigske grønne mærke.

Forbo vinyl type Step.
Allura Form square vinylfliser.
Forbo Marmoleum.
Forbo Marmoleum.

Forbo tekstiler

 • Flotex – det eneste vaskbare tæppe, der kombinerer brugbarheden ved et fast gulv med den skridsikkerhed og lyddæmpning, som man normalt forbinder med tekstil.
 • Westbond – de eksklusive tæppefliser er ensbetydende med total fleksibilitet og et næsten ubegrænset antal farver. Velegnet til kontormiljøer.

Forbo indgangssystemer

Indgangssystemer er vigtige i moderne bygninger – de mindsker vedligeholdelsesomkostningerne, hjælper med til at holde bygningen i præsentabel.

 • Coral – er en effektiv og design rigtig måde at mindske omkostningerne til rengøring, reparation og vedligeholdelse. Standser op til 90 % af alt snavs og fugt, allerede inden det kommer ind i.
 • Nuway -  Alluminumsmåtter er et  højkvalitets produkt til mange markedssegmenter, som f.eks. indgangs- og entreområder med tung trafik.

Forbo Vinyl

Vinylgulve fra Forbo har solide og praktiske egenskaber, og er velegnede til professionelle miljøer i sundhedssektoren, på skoler, i kontorer samt butikker. De er slidestærke og nemme at vedligeholde, noget der medvirker til at holde omkostningerne nede.

 • STEP – skridsikker vinyl særlig velegnet til vådrum, laboratorier, industrikøkkener og hospitaler.
 • Eternal - projektvinyl til alle anvendelsesområder fås i mange design og konstruktioner fra realistiske trædesign til moderne grafiske og ensfarvede design. En professionel løsning til krævende miljøer.
 • Design vinylfliser - giver det samme æstetiske indtryk som træ, sten, metal eller glas, og samtidig får du alle fordelene ved nem montering, rengøring og vedligeholdelse. Særlig velegnet til detailhandelen.
Flotex Seoul tæppe.
Forbo Coral entremåtter.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Nyt prisbelønnet linoleumgulv genbruger knuste kakaoskaller

Helt ensfarvede flader, tak. Det har været ønsket fra arkitekter og private kunder til linoleum i flere år, og nu er nødden knækket. Forbo lancerer en ny linoleumskollektion, Marmoleum Solid, der både introducerer en række ensfarede design samt en ny innovativ måde at lave linoleum på - ved

ProduktnyhedSe alle

Verdens eneste tekstilgulv, der kan vaskes

En tekstil gulvbelægning, der ligner et trægulv i plankeformat og som kan vaskes – jo, den er god nok, Forbo er på banen med en ny løsning. Forbos tekstile Flotex kollektion er en unik kombination af et behageligt og hygiejnisk gulv. Flotex er ekstremt slidstærkt og tilm

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Forbo Coral entremåtter
Forbo Design-vinylfliser
Forbo Desk Top møbellinoleum
Forbo ESD-projektvinyl
Forbo Flotex tæpper
Forbo indgangssystemer
Forbo linoleumgulve
Forbo Marmoleum
Forbo Nuway alluminumsmåtter
Forbo Projektvinyl
Forbo Tilbehørsprodukter og systemløsninger
Forbo topshield2 overfladebelægning
Forbo vinyl type Step skridsikre vinyler
Forbo vinylgulve
Forbo Westbond tæppefliser