GEGGUS MÅTTESYSTEMER APS


Sabroesvej 16,   8600 Silkeborg
Tlf. 87 24 11 00  -  Fax 86 81 24 84

e-mail: info@geggus.dk
web: www.geggus.dk


Firmaprofil

GEGGUS Måttesystemer ApS startede produktionen af kvalitets indgangsmåtter for mere end 50 år siden.
GEGGUS Måttesystemer er slidstærke kvalitets indgangsmåtter til mange forskellige anvendelser: Fx til receptioner, kasseområder, kontrolsteder, ekspeditionsskranker, montagesteder, i værkstedet samt indgangspartier i supermarkeder med rullende trafik mv.

GEGGUS indgangs-måtte-system har et bredt udvalg af forskellige profiler i flere farver. Systemet har mange kombinationsmuligheder. Systemet er tidløst, og  kan tilpasses alle behov i relation til nutidens arkitektur.

Med et GEGGUS indgangs-måttesystem nedsættes rengøringsomkostningerne betydeligt, da snavset stoppes og samles i indgangszonen. En GEGGUS måtte er en åben måtte, som beholder snavset i måtten og måttehullet. Når måtten og måttehullet støvsuges fjernes snavset hurtigt og effektivt.
  • Forretningsområder:
  • GULVE
Hent PDF

GEGGUS Måttesystemer ApS

Service: Firmaet har mere end 50 års erfaring og står til rådighed med vejledning og yderligere teknisk information.
Produkt

Slidstærke kvalitets indgangsmåttesystemer, der effektivt fjerner snavs fra fodtøj. Aluprofilmåtte med kraftig, indbygget rustfri stålwire for stor holdbarhed. Velegnet både til inden- og udendørs brug.
Fås med rib-belægning i flere farver, kassettebørster, rillet gummibelægning og lyddæmpende bagside. Alu skrabeskinne eller smal børsteprofil mellem belægningen hjælper til med at fjerne ekstra snavs fra fodtøj.

Belægning med kasettebørster fjerner aggressivt snavs fra fodtøj. Gummibelægning er velegnet, når måtten skal anvendes udenfor. Alle belægninger er UV-resistente. Alle måtter leveres efter mål i alle tænkelige former f.eks. rund, oval, trekantet, firkantet mv.

Anvendelse

Til alle indgangspartier, hvor der ønskes en effektiv måtte, der fjerner snavs og fugt fra gående og rullende trafik: Velegnede til hoteller, kontorer, butikker, indkøbscentre, supermarkeder, sygehuse, skoler, lufthavne, idrætshaller og sundhedsklinikker mv.


Top Clean TREND® XL

Videreudvikling af Top Clean TREND-serien med ca. 40 procent bredere aluprofiler. Til store og arkitektonisk krævende indgangspartier. Bred rib belægning sørger for optimal optagelse af snavs og behagelig gang på måtten.

Top Clean TREND®

Kan kombineres med børster, alu skrabe-skinne, rillet gummibelægning
eller rib-belægning i flere farver.


Top Clean OBJEKT

Specialdesignet måtte til ekstrem belastning I form af enorme mængder gående trafik og tung rullende trafik fx biler og gaffeltrucks.


Top Clean STABIL

Til stor slidtage, profiltykkelse 2 mm. Velegnet til indgangspartier i supermarkeder med rullende trafik, fx kundevogne og palleløftere.
Fås med børster, alu skrabe-skinne, rillet gummi eller rib-belægning i flere farver.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Geggus vinder German Design Award 2017 i to kategorier

Sejren understreger en stærk styring af GEGGUS-brandet gennem en årrække. Juryen fremhæver at produkt er et fremragende produktdesign. Prisen blev præsenteret under en ceremoni på “DRIVE. Volkswagen Group Forum” i Berlin den 29. juni 2017. German Design Award uddeles a

ProduktnyhedSe alle

Ny taktil indgangsmåtte - Safe Clean TREND

Geggus har udviklet Safety Clean Trend sikkerhedsmåtte til at supplere integrerede sikkerhedssystemer i offentlige bygninger.  Hvide sikkerhedsstrimler med lys funktion Det innovative måttesystem er udstyret med taktile ledelinjer i form at en liste med særlige pigmenter, der

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Geggus indgangsmåtte systemer
Top Clean OBJEKT måtter
Top Clean STABIL måtter
Top Clean TREND® måtter
Top Clean TREND® XL