Glasfakta ApS


Jens Juuls Vej 17,   8260 Viby J
Tlf. 86 28 37 99

e-mail: salg@glasfakta.dk
web: www.glasfakta.dk


Firmaprofil

Glasfakta ApS er en selvstændig virksomhed og formidler uvildig information, vejledning, og rådgivning omkring glas og anvendelsen af glas, samt tilhørende produkter og konstruktioner.

Glasfakta er opstået i et samarbejde mellem ingeniør Carl Axel Lorentzen og ingeniør Lars G. H. Jørgensen i 2009 og har været en del af Ole G. Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma ApS. Ultimo 2011 blev Glasfakta etableret som et selvstændigt selskab under navnet Glasfakta ApS.

Sammen med Glasfaktas øvrige konsulenter, forfattere og netværk, har Glasfakta stor ekspertise inden for et bredt område om glas. Glasfakta vil informere og formidle, samt rådgive, om regler og faktuelle forhold om glas. Glasfakta vil følge udviklingen i Danmark, og i stor udstrækning også i udlandet, og komme med anbefalinger og vejledning om forhold, som man bør overveje i forbindelse med anvendelse af glas. Læs mere

Glasfakta.dk skal være et af glasbranchens samlingspunkter for formidling af information og inspiration inden glasområdet, samt give uvildige anbefalinger og vejledning omkring glasforhold.

Glasfakta - uvildig vejledning og rådgivning

Glasfakta tilbyder en lang række forskellige ydelser indenfor et bredt spektrum af glasområdet og tilhørende konstruktioner.
Vinduer / døre. Kvist giver ekstra lys i tagetagen.
Facadeglas

Rådgivning om glas

Rådgivning kan dreje sig om valg af bygningsglas med forskellige funktionskrav.

Hvordan opfyldelse funktionskrav i henhold til myndighedskrav som BR15, herunder dimensionering, sikkerhed, termisk indeklima, akustiske krav, energiforbrug.

Kursus og foredrag

Glasfakta ApS afholder kursus og foredrag om glas for alle interesserede – gerne tilpasset aktuelle ønsker.

Kurser og foredrag kan være for virksomheder, institutioner og foreninger, samt egne arrangementer for abonnementer af Glasfakta.dk

Facaderådgivning

Glasfakta rådgiver omkring udførelse og projektering af facadekonstruktioner, solafskærmning og lignende.

Besigtigelse

Glasfakta udfører rapportering af monteret og skadet bygningsglas, kontrol og beskrivelse af monteret glas, samt uvildig forhåndsrapportering af skadeårsag. Vi udfører uvildig vurdering inden eventuel syn og skøn.

Beskrivelse

Glasfakta kan gennemgå jeres projekt. Vi udfører rudebeskrivelser og sammenskrivning af forskellige funktioner i forbindelse med myndighedskrav, samt bygherre og arkitektoniske ønsker.

Sparring

I kan med Glasfakta tage en dialog om fordele og ulemper, stærke og svage sider, samt trusler og muligheder. I kan få hjælp til afklaring af krav og muligheder i generelle sammenhænge ved brug af funktionsglas i byggeri og tolkning af regler, standarder og vejledninger.

Glasvægge. Brusebad i privat bolig.
Interiør. Receptionsskranke med front i glas
Solafskærmning. Udført i silketryk.
Ovenlys og glastage. Boltet glastag.
Specialglas: Solceller og afskærmning som et element.
Trend: Springvand.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

”Usynlig” energirenovering på Statens Scenekunstskole

Statens Scenekunstskole har siden 1997 haft til huse på Holmen i en af B&W´s markante, historiske haller, som i forbindelse med indflytningen blev istandsat og nyindrettet. De forløbne årtier har imidlertid medført skærpede krav til såvel energibesparelse som komfort, og det var derfor n

ProduktnyhedSe alle

Glas og farver

Når man ser glasser udefra har det en anden farve, og når man ser på glasset indefra og ud, har det en tredje farve.Transmissionsfarven: farven i rummetRefleksionsfarven: set udefraGennemsynsfarven: set indefra og ud For at opnå mere, og mere klart lys gennem glas, specialprod

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Glasfakta rådgivning
Glasfakta vejledninger