Hi-Con A/S


Hjallerup Erhvervspark 1,   9320 Hjallerup
Tlf. 98283720  -  Fax 98283710

e-mail: info@hi-con.dk
web: www.hi-con.dk


Firmaprofil

Hi-Con A/S blev etableret i 2001 og har gennem årene markeret sig som markedets førende producent af CRC højstyrkebetonløsninger – med speciale inden for slanke altaner og trapper.
I 2007 flyttede Hi-Con ind i helt nye bygninger med helt nyt produktionsapparat, administration, tegnestue og udviklingscenter.

Det er et mål for Hi-Con at være førende med viden og kompetence inden for design, dimensionering og projektgennemførelse af High Performance Beton konstruktioner.
Hi-Con A/S deler gerne deres store viden om design og projektering – i alle stadier af et projektforløb: Produktudvikling, projektudvikling, udbudsmateriale, produktionsgrundlag samt projektgennemførelse. Kontakt firmaets designafdeling og få en kvalificeret rådgivning. 

Hent PDF

Hi-Con - Altaner - Trapper - Facader

Hi-Con højstyrkebeton er i2®

Hi-Con har specialiseret sig i at skabe elementer i stålfiberarmeret beton - højstyrkebeton eller Ultra High Performance Concrete (UHPC). 

Betonen tilføres små og stærke stålfibre, som giver stor sejhed, usædvanlig god holdbarhed og høj styrke. Disse egenskaber gør det muligt at støbe meget tyndt. Dermed åbner der sig nye muligheder for konstruktioner og arkitektoniske løsninger i forhold til almindeligt beton.

Verdens bedst dokumenterede højstyrkebeton

Betegnelsen "højstyrkebeton" anvendes i dag om mange forskellige typer af betoner, men kun få af dem er gennemtestede og dokumenterede i tilstrækkelig grad. Hi-Con anvender oftest i2® (tidligere CRC®), som er verdens bedst dokumenterede type af højstyrkebeton. 


Projektering

Hi-Con vil være førende med viden og kompetence inden for design, dimensionering og projektgennemførelse af High Performance Beton konstruktioner. Derfor besidder og videreudvikler vi kontinuerligt branchens førende kompetencer inden for disse områder.
Hi-Con deler gerne deres store viden om design og projektering – i alle stadier af et projektforløb:

  • Produktudvikling
  • Projektudvikling
  • Udbudsmateriale
  • Produktionsgrundlag
  • Projektgennemførelse

Kontakt Hi-Cons designafdeling og få en kvalificeret dialog om High Performance Beton i alle stadier af projekter – uanset om du er arkitekt, designer, developer, ingeniør, entreprenør eller bygherre.

Unikke trapper

Hi-Con har siden 2001 leveret trapper af højstyrkebeton til f.eks. virksomhedsdomiciler, boligbyggerier, institutioner - både nybyg og renovering.
Alle trapperne er altid specialdesignede til det enkelte byggeri, så det arkitektoniske udtryk eller funktionaliteten bliver optimal. Læs mere

MUSETRAPPER: Kombinationen CRCs høje styrke og stålfibre gør det muligt at udføre disse slanke og elegante musetrapper. Her bærer trin og stødtrin sig selv uden vange eller fastgørelse i væg. Dette giver et enkelt og minimalistisk design.

Hi-con leverer forskellige typer af trapper:
- Musetrapper
- Spiraltrapper
- Vindeltrapper
- Svævetrin

Altaner i høj kvalitet og styrke

Hi-Con udnytter potentialet i højstyrkebeton til at udvikle supertynde altaner til både nybyg og renovering. Altanerne udmærker sig æstetisk og holdbarhedsmæssigt, idet de kan støbes tyndere end almindeligt beton uden at gå på kompromis med styrken og holdbarheden. Læs mere


Altanerne har en levetid på +100 år og kræver ikke vedligehold.

Facader af højstyrkebeton

Hi-Cons højstyrkebeton er velegnet til facadeelementer, fordi det kan støbes meget tyndt uden at gå på kompromis med holdbar og styrke. Læs mere
Facadeplader leveres til forskellige formål: 

  • Energirenovering af facader
  • Solafskærmning med æstetisk værdi til arkitekturenOpførelse af nybyg med præfabrikerede elementer med indbygget isolering

 

 

 

 

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

CRC® er nu i2®

Anden generation CRC® blev udviklet og patenteret af Aalborg Portland A/S i 1986. Siden 1986 er en række forskningsprojekter blevet gennemført og omfattende dokumentation tilvejebragt og materialet bliver til stadighed videreudviklet og forfinet af Hi-Con. I dag kalder Hi-Con deres beto

ProduktnyhedSe alle

OVENLYS I HØJSTYRKEBETON TIL KVÆSTHUSMOLEN

Bag projektet står Lundgaard og Tranberg samt entreprenørfirmaet Aarsleff samt NCC.  Kvæsthusprojektet er placeret mellem Nyhavn på den ene side og Frederiksstaden og Amaliensborg på den anden side. Til projektet har Hi-Con leveret 54 ovenlys og 14 værnelementplader med runde g

ProduktnyhedSe alle

NU KAN BETON OGSÅ BØJES

Metoden er et udtryk for vores strategi om konstant innovation, samarbejde og udfordring af potentialet for Ultra High Performance Concrete (UHPC) - en metode, der er blevet gennemført i tæt dialog med det hollandske ingeniørfirma Pieters Bouwtechniek i Delft Som udgangspunkt kan