VENTILATIONSVINDUET

Horn-Group ApS


Sortebjergvej 2,   6640 Lunderskov
Tlf. 81 81 81 10

e-mail: info@ventilationsvinduet.dk
web: www.ventilationsvinduet.dk


Firmaprofil

Horn-Group er en 100% danskejet virksomhed der gennem produktudvikling og ny teknologi søger at tilføre vinduet en øget værdiskabende funktion til gavn for udbydere, ejere og brugere. Fokus er på at løse tidens udfordringer i byggeriet med for tætte huse og for dårligt indeklima. Horn Group ApS er grundlagt af Horn Vinduer, som har produceret og udviklet kvalitetsvinduer i snart 40 år.

Horn Vinduer
og markedsfører primært koblede vinduer til den ældre boligmasse. Princippet med en dobbelt vindueskonstruktion med en åbning udvendigt for neden for at få kold luft ind og en åbning indvendigt foroven for at få den forvarmede luft ind i bygningen, har været anvendt i flere hundrede år i kolde egne af verden. 

I det moderne Ventilationsvinduet sker lufttilførslen gennem udfræsninger i vinduets bund og topkarm. Luftstrømmen styres igennem intelligente termostatisk styrede Climawin ventiler (Pat.), som automatisk regulerer luftmængden ind gennem vinduet afhængigt af temperaturen ude og luftens temperatur i mellemrummet mellem udvendig og indvendig rude. Dermed er der mere kontrol over lufttilførslen og det er nu muligt at beregne luftskifte, energitilførsel og energitabet. Læs mere

Firmaets vision er at bidrage til lavere CO2 udslip, sundere bygninger, et bedre liv og større trivsel for mennesker gennem naturlig ventilation med frisk luft og mindre energiforbrug.

Samlet løsning for godt indeklima!

VENT-1900. Tilpasset 100 år gammel bygningskultur. Fremtræder som traditionelt sidehængt vindue med eller uden sprosser i træ/træ eller træ/alu. Leveres både som standard og Ventilationsvinduer, samt døre.
VENT-1900
Tilpasset 100 år gammel bygningskultur. Fremtræder som traditionelt sidehængt vindue med eller uden sprosser i træ/træ eller træ/alu. Leveres både som standard og Ventilationsvinduer, samt døre.
VENT-2000
Tilpasset arkitektur fra 1960 og fremefter. Fremtræder som traditionelt topstyret vindue med eller uden sprosser i træ/træ eller træ/alu. Leveres både som standard og Ventilationsvinduer, samt døre.
Middelfart – Det Biologiske Hus
Montering af Horn Ventilationsvinduer type 2000 i træ/alu i nybygget 1-plans bygning ca. 180 kvm.
VENT-2100
Ventilationsvinduer foretrækkes til opholdsrum.
I bad, bryggers og køkken, hvorfra der normalt er aftræk, anvendes standardvinduer.

Bedre og enklere løsning til at skabe et godt indeklima og luftskifte

 
GODT DESIGN 

Diskret og gennemtænkt design, som kan tilpasses alle typer af bygninger. Fremstilles i træ/træ eller træ/alu.

SPARER PLADS

Climawin® teknologien, som styrer luftstrømmen, er integreret i vinduets konstruktion. Løsningen kræver ikke ekstra plads og kan spare plads til anlæg og rørføring.

KOSTER MINDRE

Den samlede løsning giver laver anlægsomkostninger og længere levetid ift. mekanisk ventilation.

LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER 

Ingen avanceret elektronik at servicere, intet filterskifte og ingen dyre servicekontrakter. Spar op til 25% i energi til udluftning.

BÆREDYGTIGT 

Mulighed for at sikre et godt indeklima med naturens egne kræfter gennem naturligt, men termostatisk styret luftskifte.

REDUCERER INDGREB I BYGNINGEN

Ventilationsvinduet leverer frisk forvarmet luft er det ofte muligt at reducere eller eliminere behovet for installation af mekanisk ventilation.

Ser ud som andre vinduer, men løser flere af byggeriets udfordringer

 

TILFØRER FRISK FORVARMET LUFT - Skåner bygningen ved at vinduesudskiftningen løser indeklimaproblematikken.

REDUCERER STØJ - Gode støjdæmpende egenskaber og velegnet mod støjplagede områder.

SELVKØLENDE EFFEKT - Reducerer behovet for køling når udetemperaturen er høj.

SOLAFSKÆRMNING - Effektiv afskærmning ved montering af persienner og kan spare udvendige markiser.

ENERGILØSNING - Energiberegningen indgår i bygningens samlede energiløsning og kan kombineres med andre løsninger. 

Sådan fungerer 
VENTILATIONSVINDUET 

Kombinationen af Horn Ventilationsvinduet  og udsugningsvarmepumpen sikrer en effektiv og konstant tilførsel af frisk forvarmet luft - døgnet rundt, året rundt. 

Den konstante tilførsel af frisk luft forbedrer indeklimaet markant, risikoen for fugt minimeres, komforten øges, og energitabet reduceres. 

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Bæredygtighedsprisen går til Ventilationsvinduet

Med tildelingen af Det Bæredygtige Elements pris for bedste produkt på den netop afholdte messe for bæredygtigt byggeri, Building Green, fremstår Ventilationsvinduet fra Horn Group som et af fremtidens mest energirigtige valg. Vinduet blev af juryen fremhævet ”som en god og stærk bygningsko

ProduktnyhedSe alle

Behovsstyret udsug – det nye sort i ventilation

Det giver helt nye muligheder for at forenkle og forbedrer indeklimaløsningen og erstatte balanceret ventilation. En mulighed, som vil få stor betydning ved renovering af etageejendomme. Modtagelsen af Bæredygtighedsprisen på Building Green messen i 2016 har virket som en turbo-effekt på intere