INGARDEN


Mølleskovvej 4,   7451 Sunds
Tlf. 23 93 45 16

e-mail: info@ingarden.dk
web: www.ingarden.dk


Plast Planker

Online salg af vedligeholdelsesfrie planker til hele Danmark,   
Tlf. 23 93 45 16
e-mail: info@plastplanker.dk
web: www.plastplanker.dk

Firmaprofil

InGarden er specialister indenfor helt vedligeholdelsesfrie hegn og haveartikler. Dertil har firmaet stor fokus på kvaliteten, og går aldrig på kompromis med denne. 
Firmaet har et bredt produktsortiment indenfor hegn, højbede, blomster­kummer, bord bænkesæt, skraldespandsskjulere, terrasser. Det giver mulighed for at skabe en gennemgående stil. InGarden tilbyder et stort produktsortiment og farveudvalg, så der er mulighed for at tilpasse designet til det ønskede projekt.

Projektsalg 
InGarden henvender sig ikke kun til private, men i høj grad også til bygge- og renoveringssektoren og står til rådighed med vejledning ved større opgaver med produkter som fx. cykelskure, skraldespandsskjulere, hegn og containerafskærmning.  InGarden designer og producerer selv produkterne på værkstedet nær Herning. Firmaet har stor fokus på kvaliteten og at produkterne er vedligeholdelsesfrie.
Hent PDF

InGarden hegn og affaldsskjulere

InGarden vedligeholdelsesfri hegn

HEGN MED PLASTPLANKER

Hegnet består af galvaniserede stålstolper, plastplanker, afstivere samt en galvaniseret overlægger.
Hegn med plastplanker kan fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå og Brun.

HEGN MED IVARPLANK

Hegnet består af galvaniserede stålstolper, ivarplanker samt en zink-overlægger.
Hegn med ivarplank kan fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå, Hvid, Mørkgrøn og Svenskrød.

LÅGER

InGarden låger har cylinderlås med nøgle på begge sider. Låger til hegn med plastplanker fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå og Brun. Ivarplank fås i farverne: Sort, Antrazit, Grå, Hvid, Mørkgrøn og Svenskrød. 

InGarden vedligeholdelsesfrie højbede.

InGarden Højbede

InGarden er specialister i at lave vedligeholdelsesfrie højbede i god kvalitet. Firmaet har et stort udvalg, forskellige farver og størrelser.

InGarden Bord bænkesæt

InGarden vedligeholdelsesfrie bord bænkesæt.
Opal Bænk med ryglæn

 

InGarden bænke og bord bænkesæt 

InGarden har er bredt udvalg bænke og bord bænke sæt.  Alle produkterne er helt vedligeholdelsesfrie og består af galvaniseret stål og plastplankerne. 

Plastplankerne er massive og meget robuste og består desuden af 100% genbrugsplast. Stellet er fuldsvejst og varmgalvaniseret. Alle bænke og bord bænkesæt leveres samlet.

InGarden har klassiske bord bænkesæt og bænke, der henvender sig meget til boligselskaber, foreninger, rastepladser, skoler, hospitaler m.m. Lige fra helt traditionelle bord bænkesæt med og uden ryglæn, til nedstøbningsbænke der især er anvendelig i parkmiljøer.

Opal Havemøbler

Vedligeholdelsesfri borde og bænkesæt i galvaniseret stål med plastplanker. Kan stå udendørs hele året.

InGarden Terrasser

InGarden kan levere flotte vedligeholdelsesfrie terrasser. Terrasserne er udført i plastplank. Plastplanken er massiv og består udelukkende af plast, hvilket gør den til en meget holdbar planke. 

Terrassen fra InGarden er ikke blot et højt kvalitetsprodukt, men også et miljømæssigt rigtig valg, idet terrassebrædderne består af 100 % genbrugsplast.

InGarden Skraldespandsskjulere

Stilrene vedligeholdelsefri skraldespandsskjulere. Fritstående skraldespande ”skæmmer” mange forhaver og boligforeninger. 

Med en skralde-spandsskjuler afskærmer du effektivt skraldespandene, både så de er beskyttet mod vind og vejr, men også så du undgår at se på skraldespanden. Skraldespande er ikke smukke og efterhånden skal der være plads til flere.

 

 

Rådgivning

InGarden henvender sig ikke kun til private, men i høj grad også til bygge- og renoveringssektoren og står til rådighed med vejledning ved større opgave med produkter som fx. cykelskure, skraldespandsskjulere, hegn, højbede og blomsterkummer. 

Udstillinger

HUSET Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.
Møllerskovvej 4, 7451 Sunds.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Højbed med eller uden sneglekant

InGarden er specialister i at lave vedligeholdelsesfrie højbede i god kvalitet. De har et stort udvalg, i mange forskellige farver og størrelser. En sneglekant også kaldet sneglehegn eller snegleværn, er en rigtig god løsning til dit højbed, hvis I er plaget af dræbersnegle. Snegle

ProduktnyhedSe alle

Lækker udendørs havepejs fra Stofey

En Stofey havepejs er rigtig god til at skabe en hyggelig stemning og en skøn atmosfære på terrassen.En havepejs luner en dejlig sommeraften, men de er også flotte at se ud på, på en frostklar vinterdag. Det anbefales ikke, at der laves mad i pejsen, den kan dog fint

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
InGarden affaldsskjulere
InGarden bord bænkesæt
InGarden hegn
InGarden Højbede
InGarden Opal Havemøbler
InGarden terrasser