INVITA KØKKENER A/S


Industrivej 6,   6870 Ølgod
Tlf. 75244777  -  Fax 77887002

e-mail: mail@invita.as
web: www.invita.dk


Firmaprofil

Invita blev grundlagt i 1974 af snedkermester Leif Nygård. Som snedkermester bankede Leifs hjerte for godt håndværk og god kvalitet, og for ham lå det lige for, at bygge en forretning op om personlige løsninger frem for standardløsninger. Siden da er det blevet til langt over 400.000 personlige køkkener, og ikke to er ens.
Design, håndværk og personlig rådgivning er stadig nøgelord for Invita, som i dag også skaber løsninger til bad, bryggers og garderobe.

Firmaet besøger altid kunden hjemme, så de kan se rummet og det hjem, løsningen skal være en del af. Og Invita har deres egen uddannelse, Invita Academy, dermed sikres, at alle deres konsulenter er klædt på til at give kompetent rådgivning og skabe spændende løsninger inden for rummets og budgettets rammer.

Invita vil gerne være med til at forbedre miljøet og forebygge forurening. Derfor har de vedtaget en miljøpolitik og valgt at blive ISO 14001 miljøcertificeret.  Invita har fokus på bæredygtighed og indkøb af træ med god samvittighed. Bordplader i massivtræ er FCS-certificerede. Alle Invitas køkkener er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning. Det giver sikkerhed for, at materialerne ikke afgiver skadelige partikler eller stoffer.