Jesmig Group ApS


Engvej 23,   3330 Gørløse
Tlf. 48 44 10 24

e-mail: info@jesmig.dk
web: www.jesmig.dk


Firmaprofil

Jesmig Brønddæksler® er et dansk design udviklet af ingeniør Jesper Walter-Rasmussen. Brønddækslerne, der bliver fremstillet i Danmark, er udviklet med henblik på at skabe en flot løsning på de ikke så flotte traditionelle brønddæksler brønddæksler i haver samt på offentlige arealer. Derfor kan Jesmig Brønddæksler integreres i belægningen, så man ser mindst muligt af dækslet.

Jesmig Brønddæksler® er en del af Jesmig Group ApS, som er en virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling af og handel med brønddæksler. Virksomhedens væsentligste produktserie er et brønddæksel, der er beregnet til områder, hvor man ønsker, at brønddækslerne skal være en integreret del af belægningen. Uanset om det er i det offentlige gadebillede eller hos den private bygherre. Derudover producerer Jesmig Brønddæksler også afløbsriste.
Hent PDF

Jesmig Brønddæksler® & Jesmig Afløbsriste firkantede brønddæksler til flisebelægning

Med Jesmig Brønddæksler® har du mulighed for at holde din indkørsel eller gangarealer pæne og enkle ved at integrere brønddæksler i belægningen.

  • Du undgår synlige brønddæksler
  • Du får et unikt resultat tilpasset dine behov
  • Du får en løsning, hvor den synlige overflade er valgfri og kan tilpasses belægningen

Med Jesmig Brønddæksler® kan du lægge den sidste finish ved at fuldintegrere brønddæksler i flisebelægningen.


Jesmig Brønddæksler® har udviklet et firkantet brønddæksel, der passer til de fleste brønde. Det kan placeres og integreres med egne fliser og er nemt at få til at passe med belægningen. Brønddækslet er opbygget firkantet så herregårdssten, betonsten eller chaussésten med en tykkelse på henholdsvis 50 mm og 70 mm nemt integreres i dækslet.
Jesmig Brønddæksler findes i flere forskellige størrelser. De mindste dæksler passer til små plastbrønde med diameteren Ø315 mm og Ø425 mm. De største dæksler passer til brønde med en dækselstørrelse på 600 mm. Brønddækslerne kan også udføres i specielle mål.

Typer

Brønddækslerne er delt op i flere typer. Hent produktoversigt
Jesmig tilbyder eksempelvis dæksler i 3 forskellige belastningsgrupper, alt efter hvilken belastningen de maximalt kan klare, samt hvilken belægningshøjde der passer til dækslet f.eks.:

- Type 1-50 = til 50mm høj belægning.
- Type 2-70 = til 70mm høj belægning.
Afløbsristene fås i 2 grupper til en max belastning på:
- A15 1,5 tons - private haver
- D400 40 tons - offentlige arealer.

Forskellen mellem et traditionelt dæksel og et Jesmig dæksel er tydelig.
Med Jesmig Brønddæksler® får du den sidste finish.
Montering

Har du brug for hjælp ved montering af et brønddæksel kan du hente en  vejledning på jesmig.com - hent her

Godkendelse 

Jesmig Brønddæksler® er afprøvet og godkendt efter DS/EN124 Teknologisk Institut 2011 og 2015 samt registreret og patenteret under EU’s Varemærker og Design.

Dækslernes overflade er valgfri, dog skal du huske at jo mere dræn dækselt har, desto hurtigere løber vandet væk. Optimal belægning skal være med permeable belægninger, der selv dræner regnvandet væk.

Overfladen kan integreres med flere forskellige belægningstyper eksempelvis: Stenmix med speciallim, Betonsten, Chaussésten, Fliser, Gråmix, Granitskærver, Græs, Herregårdssten, Klinker, Træterrasse og Træflis. 

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service