JOCA A/S


Industrivej 6,   7830 Vinderup
Tlf. 97443666  -  Fax 97443668

e-mail: joca@joca.dk
web: www.joca.dk


Firmaprofil

Siden joca blev grundlagt i 1991 har omdrejningspunktet været montering og salg af plast-containere på hjul, typisk til kommuner, affaldsselskaber, vognmænd og boligforeninger. joca har en vision om at være førende inden for udvikling og levering af affaldssystemer, herunder nedgravede systemer med stor kapacitet samt indretning af det moderne by- og parkmiljø. Det kommer til udtryk gennem en stærk produktportefølje, der består af:

 • Undergrundscontainere fra flere leverandører samt af eget design
 • Stationære containere
 • Containere på hjul i plast, stål og glasfiber
 • Beholdere og spande til kompostering
 • Miljøbokse og mindre beholdere
 • Bokse til miljøfarligt affald
 • Vask af alle typer af containere, også undergrundscontainere
 • Aerosolskærme og overdækninger til rensningsanlæg samt glasfiber tanke
 • Niveaumålingsudstyr og sensorer til affaldsbeholdere
 • Kompressorer til affaldsbeholdere
 • By- og parkudstyr fra Sineu Graff
 • Fliser og støttemure fra Starka
 • Udendørs legepladsredskaber fra Lek & Park 
Hent PDF

joca affaldsløsninger, containere, by- og parkudstyr

Joca udvikler, monterer og sælger over- og underjordiske affaldscontainere til affaldsselskaber, boligselskaber, vognmænd og arkitekter.

Model Antwep er et fully-underground system, der tilgodeser både økonomi, hygiejne, vægtkomprimering, sikkerhed, miljø og betjening. Systemet består af 4 basis-elementer – en betonbrønd, en indkastsøjle, et sikkerhedshegn og en platform med opsamlingsenhed.

DUO er jocas helt nye undergrundscontainer med separat tromleindkast på enten 40, 60 eller 80 liter. Containeren har mulighed for fraktionsopdelt tømning.  Er produceret  i galvaniseret stål.

joca forhandler den franske specialist i byinventar SINEU GRAFF, og kan leverer komplette løsninger til parker, bymidter og torvemiljøer med produkter som: Bænke, stole, borde, blomsterkasser, højbede, affaldsspande, træhulsriste, pullerter og gelændere.

joca er forhandler af Starkas produkter i Danmark. Produkterne indeholder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for fliser, støttemure, blokke og mure.

joca nedgravet container Aalborg universitet

2-hjulede plast-containere fås i 120-140-190-240 liter.

joca forhandler legepladsredskaber fra SutcliffePlay, som er specialiseret i skræddersyede og kreative løsninger til udendørs aktivitet. 

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

NYE BEHOLDERE TESTES I AALBORG

Aalborgs skrald skal gemmes under jorden joca har netop leveret et helt nyt nedgravet affaldssystem til Aalborg, som en del af et større forsøg. Model Aalborg hedder det helt nye og netop lancerede affaldssystem, som joca har etableret i Aalborg og som over de næste måneder skal teste

ProduktnyhedSe alle

NYT LIV TIL BRUGTE AFFALDSBEHOLDERE

Der var 11.000 brugte affaldsbeholder i overskud, da Rebild Kommune indførte ny affaldssortering. Heldigvis ender de ikke som skrald, men bliver alle samlet ind i forbindelse med at nye beholdere afleveres hos borgerne.  De udtjente beholdere bliver derefter kørt til genanvendelse og f

ProduktnyhedSe alle

AFFALD UNDER JORDEN GIVER BESPARELSER

Når boligforeninger vælger at erstatte affaldsskakter, stativer og affaldsbeholdere på hjul med en nedgravet affaldsløsning, kan der nemlig være penge at spare. Det er erfaringen fra boligforeninger under Randers Bolig, som for mere end 10 år siden begyndte at etablere nedgravede affaldsløsni

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
joca affaldssystemer
joca byrumsinventar
Lek & Park legepladsredskaber
Sineu Graff inventar til by og park
Starka fliser og støttemure
Ängelholm fliser