KALK A/S


Bredeløkkevej 12,   4660 Store Heddinge
Tlf. 56503000  -  Fax 56504328

e-mail: jura@kalk.dk
web: www.kalk.dk


Firmaprofil

Kalk har et omfattende program inden for maling, kalkning, indvendig behandling, puds, fugning og opmuring og står til rådighed med rådgivning omkring: 
 • Arbejdsbeskrivelser med gode råd til istandsættelse af murværk, kalkvandsbehandling, tilberedning af mørtler og meget mere. 
 • Spørgsmål angående mørtelarbejde, teglarbejde og overfladebehandling
 • Hærdningsforhold: når man arbejder med de kalkbaserede materialer, må man kende hærdingsforholdene. Vi har to slags kalk; luftkalken og vandkalken.  
 • Hos KALK går vi meget op i at have et stort farveudvalg og har mere end 1500 farver. Vi anbefaler altid, at du bestiller farveprøver, inden du går i gang med dit arbejde. 
 • Er du interesseret i bygningsbevaring, så anbefaler vi, at du læser vores guide om bygningsbevaring.  
 • KALK afholder hvert år et antal dagkurser, som behandler de problemstillinger der er, når man arbejder med gamle bygninger. 
 • KALK har lavet nogle filmguides, som du kan finde her. Du kan blandt andet se en kalkningsproces helt fra bunden eller høre om det perfekte kalkvejr. 
Læs mere om rådgivning

KALK maling, kalkning, indvendig behandling, puds, fugning og opmuring

Charlottehaven: nybyg med kalk. Med otte etager muret op i kalk er Charlottehaven på Østerbro et smukt eksempel på, hvad kalkmørtler kan bruges til i moderne byggeri.
Produktprogram

 • KALKNING
 • INDVENDIG BEHANDLING
 • PUDS OG FUGNING
 • OPMURING
 • REN MALING

KALKNING

Rødvig kalkmælk, kalkvand, sandkalk, kulekalk og værktøj og tilbehør. Læs mere
Rødvig Kulekalk er mest udbredt til almindelig hvidkalkning, hvor kalkdejen blot skal oprøres i vand i forholdet 1:5. Derudover kan Rødvig kulekalk anvendes til både fugning, pudsning og opmuring, og indgår derfor i en lang række af vores færdigblandede produkter, som Rødvig Kalkmælk, Sandkalk , Kalkvand og diverse mørtelblandinger - både i rene og indfarvede varianter. Læs mere

INDVENDIG BEHANDLING

Rødvig Finpuds A, Rødvig Sandkalk og værktøj og tilbehør: Læs mere
En afsluttende behandling af vægge med KALKs kalkprodukter kan skabe et helt særligt indendørs miljø. 

PUDS OG FUGNING

Rødvig Kulekalk, Rødvig Jurakalk, Kronhøj Mørtelsand, Rødvig Juramørtel, Rødvig2Comp , Rødvig Kulekalkmørtel. Rødvig Slutpuds og værktøj og tilbehør. Læs mere

OPMURING

Teglmure som er opført med kalkmørtel tillader fugt at passere gennem muren og kan lagre varme og kulde. Det skaber et hus med et selvregulerende indeklima.

Rødvig Juramørtel, Rødvig2Comp, Rødvig Kulekalkmørtel, VITRUV Funktionsmørtel MC 1,5, Kronhøj Mørtelsand, Rødvig Jurakalk, Rødvig Kulekalk samt værktøj og tilbehør. Læs mere

Køge Bibliotek er renoveret med KALKs produkter.

REN Maling

Facademaling, vægmaling, spartelmasse og malerværktøj. REN maling er helt fri for plast, biocider, MI, flygtige organiske forbindelser, tungmetaller, blødgørere, toksiske komponenter etc.  Med REN har KALK skabt en af verdens reneste malinger, hvor bæredygtighed, sundt indeklima, åndbarhed og kvalitet er i top.

REN maling er helt fri for plast, biocider, MI, flygtige organiske forbindelser, tungmetaller, blødgørere, toksiske komponenter etc.
Egenskaber / fordele:
 • Et sundt indeklima, hvor der ikke sker emissioner af skadelige stoffer
 • Et gennemtestet og dokumenteret produkt, som er certificeret efter de mest krævende standarder
 • Et produkt uden mikroplast,  som er designet efter cirkulære principper
 • Et professionelt produkt, som giver effektive arbejdsprocesser og en unik finish i både renovering og nybyg
 • Et produkt, der kan ånde, og  som har den højeste diffusionsåbenhed for maling
Certificering

REN har fået topkarakter af de strengeste certificeringsordninger. REN er et gennemtestet produkt og et af de malingsprodukter, der har flest bæredygtighedscertificeringer og tests bag sig. Certificeringer er opdelt efter en basisdokumentation og en udvidet dokumentation, der retter sig både mod generelle bæredygtighedskriterier og mod kriterier inden for emission af sundhedsskadelige stoffer. 

OPMURING
PUDS OG FUGNING
KALK A/S står bag vedligeholdelsen af Amalienborg med nogle af vores mørtler med gult sand og teglgrus. Med vores produkter og ekspertviden er vi med til at bevare de absolut største danske kulturhistoriske og nationale bygninger.
KALKNING
INDVENDING BEHANDLING
Denne villa på Kystvejen er et nybyggeri, hvor vores produkter er brugt til at kalke facaden af huset. KALK A/S er ikke blot med til at bevare eksisterende historiske bygninger, men vi er også med til at skabe nye bæredygtige byggerier med vores produkter, hvor fokus er på kvalitet og åndbarhed.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Miljømærket vægmaling vandt produktprisen på Building Green

REN Vægmaling er fri for VOC og formaldehydemissioner og ideel til personer der ikke tåler kemikalier.REN Vægmaling har kalk (CL90-P

ProduktnyhedSe alle

KALK A/S gør mørtel cirkulært med hjælp fra Vugge til Vugge ApS

Fra historiske kompetencer til fremtidsvision Med kursskiftet markerede KALK A/S imidlertid, at man også har ambitioner for fremtidens byggeri. Virksomheden udviklede en ny stærk kalkmørtel, der kan bruges i nybyggeri og samtidig genanvendes i det uendelige – i modsæ