KE FIBERTEC AS


Industrivej Vest 21,   6600 Vejen
Tlf. 75364200  -  Fax 75362020

e-mail: info@ke-fibertec.dk
web: ke-fibertec.com/da


Firmaprofil

KE Fibertec AS i Vejen er verdens største leverandør af tekstilkanaler til tekstilbaseret ventilation dvs. ventilationskanaler til trækfri fordeling af varm eller kold luft. Tekstilkanaler er et godt alternativ til stålkanaler og kan finde anvendelse i alle typer byggeri som f.eks. kontorer, skoler, laboratorier, industri, showrooms, køkkener, sportshaller og andre steder, hvor der er behov for et godt indeklima.  Se profilfilm om KE Fibertec AS

Hvorfor vælge tekstilkanaler?
  • Fleksibilitet og kundetilpassede løsninger
  • Unikke materialer og farver
  • Effektiv luftfordeling og godt indeklima
  • Brandgodkendte materialer
  • Fordelagtige akustiske egenskaber
  • Ingen kondensproblemer
  • Let at fragte og installere
  • Hygiejnisk og let at vaske
  • Bæredygtig ventilation
Hent PDF

KE Fibertec tekstilbaseret ventilation

Produkt

Tekstilkanaler, også kaldet indblæsningsposer, er i princippet runde, halvrunde eller kvartrunde kanaler udført i et let tekstilmateriale til indblæsning og fordeling af kølet eller opvarmet luft. Tekstilbaseret ventilation er et fuldgyldigt alternativ til kanaler udført i galvaniseret stål, rustfrit stål eller aluminium.

Beskrivelse

Materialer og farver

Firmaet tilbyder som den eneste producent i verden specialfremstillede tekstiler fra eget væveri med ensartet luftgennemgang, farve-ægthed samt størst mulig støvbæreevne (Dust Holding Capacity).
Fås i en bred palet af standardfarver. Derudover kan tekstilerne mod en merpris indfarves i valgfri farve iht. eksempelvis RAL farvesystemet.

Indeklima

Tekstilkanaler giver en effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner" og tung og stillestående luft. Kanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, showrooms og andre typer lokaler, hvor mange mennesker er samlet.

Brand

Alle KE Fibertecs materialer er brandgodkendte i henhold til DS 428 (artikel 3.8.): "Indblæsningsposer (som f.eks. tekstilkanaler) skal være udført i materialer, der opfylder kravene til materiale klasse B-s1-d0. Dog må der indbygges op til 5% overfladeareal af plast-dyser m.m. af materiale klasse F, såfremt det er omkranset af materiale i klasse B-s1-d0."

Akustik

Firmaets lavimpulssystemer har uovertrufne egenskaber i rum med støjgenerering og kan ved korrekt dimensionering anvendes til lydstudier. Samtidig virker tekstilerne som lydbafler under loftet, hvor de absorberer og bryder en del af lyden, der reflekteres.

Kondens

Alle lavimpuls- og hybridkanaler er udført i åndbare tekstiler, hvor der altid diffunderer lidt luft igennem overfladen. Derved opstår der ikke kondensproblemer på overfladen, selv i meget fugtige lokaler (>90% RF), og derfor er udvendig isolering overflødig.

Vægt og installation

Tekstilerne vejer 260 - 330 g/m², så et TBV-system vejer langt mindre end stålkanaler. Samtidig er tekstilkanaler mere håndterlige og lette at transportere, da de foldes sammen og pakkes ned i papkasser, der maksimalt vejer 25 kg. KE Fibertecs ophængsskinner leveres afkortet på mål, hvilket gør montagen lettere og hurtigere end for tilsvarende systemer.

Hygiejne

Alle TBV-systemer kan let nedtages og vaskes i en vaskemaskine. De forædlede Trevira CS-materialer absorberer maksimalt 1% vand selv ved mere end 90% RF, og materialerne er godkendt til levnedsmiddelsektoren.

Bæredygtighed

Alle KE Fibertecs tekstiler er godkendt iht. Øko-Tex Standard 100. Firmaets produktion er miljøcertificeret iht. ISO 14001. Transport og bortskaffelse af et tekstilsystem er mindre CO2-miljøbelastende sammenlignet med konventionelle stålkanaler.

CradleVent® er verdens første Cradle to Cradle-certificerede ventilationskanal til luftfordeling i bæredygtigt byggeri. De stigende krav til bygherrer og arkitekter omkring bæredygtighed og ressourceeffektivitet gør det attraktivt at lade CradleVent indgå som en veldokumenteret komponent i byggeriet. Læs mere

EPD miljøvaredeklaration

KE Fibertec kan nu tilbyde en EPD (Environmental Product Declaration) på tekstilkanaler. EPD er en miljøvaredeklaration, der dokumenterer en tekstilkanals miljømæssige påvirkninger i hele produktets livscyklus. Læs mere

Rådgivning og service

KE Fibertec tilbyder rådgivning omkring effektiv luftfordeling og indeklima. Kontakt firmaet for yderligere oplysninger. Dimensionering og beregning af tekstilkanaler kan foregå med MagiCAD eller BIM objekter.

E-mail nyhedsbrev

Få firmaets nyhedsbrev med cases, produktnyheder, artikler mv. Tilmeld dig her og få en gratis guide til projektering med tekstilkanaler.


Alle løsninger er skrædderede. Derfor skal dokumentation og detaljeringsgrad tilpasses behovet og det enkelte projekt.

              

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Effektiv ventilation med et lavt tryktab

Skærpede energikrav øger interessen for alternative byggematerialer Vi skal spare på energien, og da byggeriet står for ca. 40% af energiforbruget, er det her der skal sættes ind. Energirammen er bygningens behov for tilført energi til bl.a. opvarmning, ventilation, køling og varmt br

ProduktnyhedSe alle

Røg i køkkenet udskiftes med et godt indeklima

Madlavning til mange mennesker genererer ikke kun damp og stegeos, der kan indeholde sundhedsskadelige partikler, men også store mængder varme, der skal fjernes. Arbejdsmiljøloven kræver, at der ud over rumudsugning også skal indblæses frisk erstatningsluft. Den udsugede varme og luft fra emh

ProduktnyhedSe alle

Effektiv luftfordeling og et godt indeklima i svømmehal

Flerstrenget ventilationsløsning På Frederiksberg har de fået en ny svømme-og multihal,  hvor der i følgende rum er installeret tekstilkanaler fra KE Fibertec: Svømme- og sportsafd., Terapi afd., Morskabsafd., Idræt og gymnastik afd., Redskabsrum, 

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
InTex intelligent overvågningssystem
KE Fibertec tekstilbaseret ventilation
KE-DireJet Hybrid System
KE-DireJet System
KE-Inject Hybrid System
KE-Low Impulse System