KRYDSRUM ARKITEKTER APS


Kigkurren 8 M, 1 sal,   2300 København S
Tlf. 39 31 05 60  -  Fax 39 31 05 61

e-mail: arkitekter@krydsrum.dk
web: www.krydsrum.dk


Firmaprofil

Krydsrum arkitekter er en anerkendt dansk tegnestue der siden 2007 har specialiseret sig i ”forandringsarkitektur”. Forandringsarkitektur er ombygninger og transformationer af eksisterende bygninger, samt de processer der knytter sig dertil.
Vores kunder er professionelle bygherrer og foreninger med eksisterende ejendomme, kirker, institutioner, spejderhytter o.a. hvor der investeringsmæssigt, byggeteknisk, visionsmæssigt er behov for forandring af rum og rammer.

Tegnestuen har en stærk profil som en åben og tværfagligt orienteret arkitektvirksomhed med høj faglighed og fokus på bæredygtig innovation i samarbejde med byggeriets parter.

Vi udvikler projekter på flere skalaniveauer og håndterer processerne fra ideudvikling over brugerinddragelse til byggeledelse. Krydsrum har stort fokus på byggeriets sansemæssige oplevelser og kvaliteter, og anvender derfor også økonomistyring og procesledelse som værktøjer til at højne byggeriets kvalitet. Målet er bedre arkitektur – for de samme penge. Og det indfries i feltet mellem poesi og pragmatik.

Vi insisterer på at god arkitektur består af fire vinkler: MENNESKER, MILJØ, KULTUR og ØKONOMI. Den rigtige sammensætning mellem disse er det afgørende.

Krydsrum vandt i 2013 prisen for Danmarks bedste renovering med projektet Ryesgade 30.

Arbejdsområder
  • Bolig
  • Institutionsbyggeri
  • Idræts- og kulturbyggeri
  • Erhverv
  • Kirkeombygninger

Læs mere