Monier A/S


Kong Christians Alle 53,   9000 Aalborg
Tlf. 96316100  -  Fax 96316151

e-mail: tag@monier.com
web: www.monier.dk


Firmaprofil

MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer med ca. 300 medarbejdere og produktion i fem lande. Firmaet er en del af MONIER koncernen, der er en verdensomspændende virksomhed inden for tagmaterialer, tilbehør til tag samt skorstene.

I Danmark har firmaet ca. 75 ansatte og 2 fabrikker. Monier Danmark tilbyder et bredt sortiment af tegltagsten, både traditionelle vingetagsten og avancerede falstagsten og betontagsten, til anvendelse i forbindelse med såvel nybyggeri som renovering.

På Volstrup Teglværk produceres Dantegl vingetagsten og på Hersom Værket produceres B&C betontagsten. Volstrup Teglværk leverer på bestilling håndstrøgne tegltagsten til slotte, herregårde, kirker og andre historiske bygningsværker.

MONIER leverer også alt det nødvendige tagtilbehør til fastgørelse, inddækninger, tætning, ventilation og tagsikkerhed.  
Hent PDF

Monier tagsten

Produkt

Traditionelle vingetagsten og avancerede falstagsten til anvendelse i forbindelse med såvel nybyggeri som renovering. Fremstilles af udvalgte lertyper, som ved forskellige brændingsteknikker, engoberinger og glaseringer opnår specielle farver.

Tegltagsten giver en klassisk og tidløs tagløsning, der bygger på traditioner, der går mere end 1.000 år tilbage i tiden. Alle produkter er udviklet i samarbejde med danske arkitekter, overholder gældende regler og byggenormer og er nøje tilpasset dansk byggeskik.


Monier Betontagsten

 
Produkt
B&C Dobbelt-S:

Til alle typer tagdækningsopgaver. Fremstillet af sand, vand, cement og naturlige farvepigmenter. Bredt udvalg i farver og overflader. Stor styrke  og holdbarhed. Gennemfarvede, ensartede, målfaste og nemme at lægge. Fås i overfladerne Classic, de glansfulde Protector og den matte Polar.

B&C DANFLOCK:

Kan som den eneste tagsten lægges uden undertag eller understrygning. DANFLOCK systemfugen i tagstenens overlæg modvirker indtrængen af slagregn og fygesne og lader samtidig taget ånde, så kondensproblemer undgås. Fås med samme overflader som almindelig B&C.

B&C 25:

En banebrydende letvægtstagsten. Anvendelsen af Aerlox teknologi betyder, at B&C 25 er 40% lettere end traditionelle betontagsten. B&C 25 vejer kun 25 kg/m2 og kan derfor med stor fordel anvendes i forbindelse med renovering af nedslidte tage med stål eller fibercement.

 

 

Tegltagsten.
Betontagsten.

Monier Undertag


Produkt
Divoroll Universal: 

Diffusionsåben. DUKO-klasse Middellav.

Divoroll Top:

Diffusionsåben. DUKO-klasse Middelhøj og Høj (ved montering på fast underlag).

B&C Protector betontagsten.
Dantegl Gl. Dansk tegltagsten.
Hollander falstagsten.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
B&C 25 betontagsten
B&C DANFLOCK betontagsten
B&C Dobbelt-S betontagsten
B&C Protector betontagsten
Dantegl Gammel Dansk vingetagsten
Divoroll Top undertag
Divoroll Universal undertag
Hollander falstagsten
KDN VH falstagsten
Minster betontagsten
Monier Betontagsten
Monier Tegltagsten
Monier Undertag
Nortegl falstagsten
NOVA falstagsten
Turmalin falstagsten