NASSAU DOOR A/S


Krogagervej 2,   5750 Ringe
Tlf. 62622346  -  Fax 62623918

e-mail: info@nassau.dk
web: www.nassau.dk


Firmaprofil

Førende dansk producent og med mere end 40 års erfaring  i portløsninger.

NASSAU Door A/S er en del af Nielsen & Nielsen Holding, som er en international danskejet koncern bestående af 37 selskaber, der gennem 4 datterselskaber er globalt repræsenteret.
Nielsen & Nielsen Holdning A/S har over 2.000 ansatte og en omsætning på mere end 2,5 mia. kroner, hvoraf 85% afsættes i udlandet. Selskaberne i koncernen fremstiller blandt andet anstikkere, fadkoblinger og renseudstyr - antennesystemer, satellitsystemer og skabe samt støjpaneler og industrielle portløsninger og service. Salg via egne selskaber og forhandlere
NASSAU er stærkt repræsenteret i resten af Europa gennem egne salgs- og serviceselskaber samt et bredt netværk af lokale forhandlere og distributører, der sælger NASSAU's produkter i den øvrige del af Europa, Mellemøsten og Asien. I alt beskæftiger NASSAU Door A/S ca. 500 medarbejdere. Over 75 % af den totale produktion bliver eksporteret til mere end 30 lande.
  • Forretningsområder:
  • PORTE
Hent PDF

NASSAU port- og dørløsninger

Produkter

Bredt udvalg af porttyper og facadedøre med diverse fyldninger, farver, top- og sidefelter mv. Udvalget af farver, modeller, størrelser, vinduer og fyldninger, giver mange kombinationsmuligheder.
Nassau Door A/S tilbyder erfaren bistand i hele projekteringsfasen. Komplet dokumentationsmateriale sikrer, at arbejdet udføres korrekt, så fejl og uforudsete ændringer minimeres.


Program

NASSAU 9000F, 9000G og 9000M ledhejseporte

Klassiske ledhejseporte i robust, funktionel design med mulighed for store sektionshøjder. Fremstillet i en kombination af polyuretan-opskummede sektioner og effektive tætninger mod både vind, nedbør og kulde. 9000F er højisoleret og robust, 9000G giver lys og udsyn og 9000M kombinerer isolering og lys. Portene passer med sine stilrene embosserede overflader ind i alle byggerier og leveres med mange kombinationsmuligheder, fx med integreret gangdør og ruder. 

Portstørrelser: Bredde: 1500 mm – 10000 mm. Højde: 1500 mm – 6175 mm.

NASSAU 9000 Energy ledhejseporte

Med 3-lags rudesektioner med unik isoleringsevne.

NASSAU 9000 Panorama ledhejseporte

Med lette, stærke ekstruderede eloxerede aluminiumsprofiler. Fyldinger af enten polycarbonat eller ridsefast standardacryl.

NASSAU Termodøre / NASSAU Aludøre 

Løsninger der skaber en harmonisk sammenhæng mellem hejseport og separat dør. Med dørfyldninger fremstillet i samme materiale og farver som hejseporten kan der skabes en æstetisk og praktisk helhedsløsning. 

NASSAU Garageporte

Produceres specifikt efter mål, ønsker og behov. Frit valg af farve sikrer, at den nye port passer til resten af huset. Leveres med elbetjening.

NASSAU HighSpeed porte

Komplet program af egen udviklede hurtigporte, der tåler slid og intensivt brug. NASSAU HighSpeed porte kan med fordel anvendes i alle industri- og produktionsmiljøer. NASSAU HighSpeed port er en sikker løsning, grundet det integrerede sikkerhedslysgitter som umuliggør at porten lukker ned oveni personer eller genstande i portåbningen. Stor fleksibilitet og mulighed for individuelle løsninger”

Garageport webshop

DESIGN OG KØB DIN GARAGEPORT ONLINE - klik her

Nassau Portbetjening: Klik for større illustration.
Betjening

Firmaet tilbyder alle former for betjeningsautomatik:
- Trækkontakt
- Radar + signallamper
- Køretøjssensor
- Fjernbetjenning
- Trådløst kodetastatur
- Trykknapboks

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
NASSAU 9000 Energy ledhejseporte
NASSAU 9000 Panorama ledhejseporte
NASSAU 9000F ledhejseporte
NASSAU 9000G ledhejseporte
NASSAU 9000M ledhejseporte
NASSAU Akustik støjdæmpningsmoduler
NASSAU betjeningssystemer
NASSAU Garageporte
NASSAU HighSpeed porte
NASSAU port- og dørløsninger
NASSAU Termodøre / NASSAU Aludøre