Outercore ApS


Østerbro 4,   5690 Tommerup
Tlf. 40 94 44 11

e-mail: info@outercore.dk
web: www.outercore.dk


Firmaprofil

Outercore er en innovativ virksomhed som vil ændre måden man bygger på. Outercore laver innovative og kreative byggevareløsninger ved tænke i nye materialer og anvende princippet om at bringe kreativ viden ind i håndværket.
Samtidig sætter Outercore kundens behov i første række ved at tænke og udvikle i samarbejde med kunden.

Løser problemer - Outercore er et innovativt produkt, som løser problemer med isolering, kuldebroer, skimmelsvamp.
Reducerer opsætningstiden - Outercore reducerer opsætningstiden af vinduer og døre væsentlig i nybyggeri og renoveringsopgaver. Genanvendelige produkter - Outercore produceres af genanvendelige produkter, som leveres enten som standard mål eller opskåret efter kundeønske.

 


Outercore vinduesfals til vinduesmontage

Produkt

Outercore er en innovativ og gennemtænkt montagekassette til valgfri placering af vinduer, i forbindelse med en udvendig facadeisolering. Det er en enkel og energieffektiv montagekassette, som opfylder alle krav til fremtidens kuldebro-fri facadeløsninger.

Egenskaber:
  • Alle tegninger til rådighed som PDF, DWG og RVT.  Hent her
  • Isolerer og forebygger kuldebroer. Undgå kondens og fugt og skimmelsvamp 
  • Produceres af genanvendelige komposit materialer.
  • Opsætningstiden reduceres væsentligt. Se video
Brandsikkerhed:

Systemet er testet og klassificeret for reaktion på brand jf. ”Reaction to Fire Classification Report, Outercore Vindueskassetter”, udført af DBI, 24. april 2015. Ifølge klassifikationsrapporten har systemet ved brandprøvning opnået klassifikationen klasse C-s3,d0. 

Montage

Den enkle montagemetode muliggør en mere rationel og nem arbejdsproces, der kan være med til at sikre en akkordmæssig fordel. Systemet er let at gå til, og kræver ikke specialuddannelse i montage eller specialværktøj. 

System

Systemet består af hule sidestykker og hjørnestykker, der samles til en ramme. Sidestykkerne udføres af PVC-plast mens hjørnestykker udføres af ABS-plast. Rammen monteres omkring vindueshullerne på ydersiden af bagmuren og udgør således falsen, hvori vinduet monteres. 
Læs mere i brochure

Outercore er et selvstændigt element, som via uorganiske kompositmaterialer og simpel montageteknik, giver mulighed for installation af vinduer og døre i facadeåbninger.
Systemet er gennemtænkt, nemt at tilpasse alle slags bygninger og kræver ikke specielle og kompleksedetailløsninger.

Videoen viser de forskellige trin i monteringen af Outercore.

Outercore kan anvendes ved de fleste typer af nybyggeri samt ved renovering. Outercore kan anvendes til bagvægskonstruktioner af træ, beton, tegl eller letbeton.
Outercore kan anvendes ved de fleste typer af nybyggeri samt ved renovering. Outercore kan anvendes til bagvægskonstruktioner af træ, beton, tegl eller letbeton.