Peikko Danmark ApS


Hestehaven 21, N. 1. sal,   5260 Odense S
Tlf. 66111065

e-mail: dk-sales@peikko.com
web: www.peikko.dk


Firmaprofil

Alle kan få gavn af Peikkos løsninger
– det gælder både elementfabrikker, bygherrer, rådgivende ingeniører, udviklere og arkitekter.

Peikko Danmark blev etableret i 2006 og fungerer som datterselskab til det finske moderselskab Peikko Group. Fra kontoret i Odense varetager otte engagerede medarbejdere salg og rådgivning vedrørende DELTABEAM® og resten af produktporteføljen. Vores lager i Odense sikrer dag til dag-levering af størstedelen af produkterne indenfor indstøbningsdele til det danske marked. DELTABEAM®s er ikke en lagervare og leveres i henhold til projekt.
Peikkos mål er at servicere dig lokalt med førende løsninger, når det gælder kvalitet, sikkerhed og innovation. Peikko har fokus på regelmæssigt at introducere nye, gennemtestede og innovative løsninger. Derfor er firmaets investeringer indenfor R&D blandt branchens højeste. Læs mere
Hent PDF

Peikko bjælker, søjler og indstøbningsdele

Produkt

Peikko udvikler og fremstiller kraftoverførende produkter til bl.a. betonelementbranchen.
Peikko er et af de førende firmaer indenfor levering af kompositbjælker og indstøbningsdele til betonkonstruktioner. Derudover tilbyder firmaet traditionelle stålsøjler samt kompositsøjler.

Peikko DELTABEAM® 

Kompositbjælke til bæring af huldækelementer, filigrandæk eller insitustøbte dæk i etageadskillelser.
DELTABEAM® er et opsvejst stålprofil som efter montage på pladsen udstøbes med beton, hvorefter kompositvirkningen mellem stål og beton opstår. Stålets og betonens tekniske egenskaber udnyttes optimalt.
DELTABEAM® har samme højde som dækkonstruktionen, hvilket giver en meget slank konstruktion, der er væsentlig lavere end traditionelle beton­elementbjælker. 
Den lave bjælkehøjde er med til at frigive plads til fremføring af installationer over de nedhængte lofter. Mod atrier, facader og andre åbninger i dækket kan Deltabjælken udføres med påsvejste forskallingsprofiler. Forskallingen udføres af tyndpladestål og kan udformes efter arkitektens ønsker. Forskallingen kan udføres som både ret og krum. 
Bjælkerne kan overfladebehandles efter rådgivers øn­sker og krav.
Brand: DELTABEAM® er godkendt til bæring af huldækelementer uden opsætning af brandisolering på undersiden.

Peikko kompositsøjler

Runde eller rektangulære stålsøjler, der fremstilles med ilagt hoved- og bøjlearmering samt påsvejst top- og bundplade. Søjlen udstøbes med beton og kompositvirkningen mellem stål og beton opnås.
Med kompositsøjler opnås et slankere søjletværsnit, sammenholdt med en betonsøjle. Udstøbningen med beton bevirker, at søjlerne ikke skal isoleres mod brand efterfølgende.

Peikko Søjlesko

Søjlesko med tilhørende ankerbolte. Søjlesko anvendes i forbindelse med fastgørelse af betonsøjler til fundamenter eller nedenstående søjler.
Med denne løsning opnås en indspændt betonsøjle, hvor afstivning af søjlerne under montage kan undlades. Også velegnet til søjler, hvor der stilles krav om en robusthedsforbindelse. Hermed undgår man de korrugerede rør i søjlerne samt de risici der er forbundet med udstøbning af disse.
Ved anvendelse af søjlesko opnås en momentstiv forbindelse og afstivning af søjlerne under montagen undgås. Søjleskoene anvendes sammen med Peikko Ankerbolte.

Peikko PCs konsoller

Designet til at forbinde DELTABEAM® og traditionelle betonbjælker til betonsøjler. Fordelene er bl.a. høj kapacitet, gode monteringstollerancer, nem placering i støbeformen og at konsollen skjules i bjælketværsnittet.

Peikko Petra Udvekslingsbjælke

Udvekslingsbjælker anvendes til oplægning af afkortede huldækelementer i forbindelse med hultagning i dækkonstruktioner.
Standardlængder: 1200, 1800 og 2400 mm eller efter ønske.

Peikko indstøbningsdele og tilbehør

Gennemlokningsarmering, wireboks,  armeringskoblinger, tværkraftdor­ne. Dilitationsfuger, ankerbolte: Svejseplader, væg- og bjælkesko mv.

Rådgivning og service

Peikko dimensionerer iht. gældende normer og udfører produktionstegninger af alle bjælkerne. Peikko fremsender beregninger af alle DELTABEAM®, der indgår i byggeriet.

Certificerede styringssystemer

Peikko har certificerede kvalitets-, miljø- og sikkerhedsstyringssystemer i henhold til ISO 9001:2015ISO 14001:2015 og OHSAS 18001:2007.
Produktionen af de primære produktionsenheder er certificeret i henhold til ISO 3834-2 og EN 1090.

Peikko DELTABEAM® uden brandisolering. En fleksibel løsning, der kan tilpasses individuelt. Det giver slanke og lette konstruktioner.
Peikko DELTABEAM® uden brandisolering.
Integreret brandsikring giver ekstra tids- og omkostningsbesparelser. DELTABEAM® er brandtestet til og med en 180 min. brand.
DELTABEAM® og søjlesko.
DELTABEAM® og PCs konsol.
Søjlesko sørger for effektive og sikre samlinger mellem præfabrikerede betonsøjler og fundamenter eller mellem præfabrikerede betonsøjler.
PCs® Konsol er en modulopbygget, skjult søjlekonsol, hvor støbningen til dels muliggør lige og glatte forskallingsoverflader.
PETRA® Udvekslingsbjælker er konstrueret af stålplader og er beregnet til bæring af huldæk, der har brug for støtte mellem hovedunderstøtningspunkterne.
 

Peikko Designer®

Peikkos egen designsoftware, der hjælper dig med at vælge det bedst egnede Peikko produkt til dit projekt. Peikko Designer® er gratis for registrerede brugere.

Peikko Designer® har 3 moduler:

Søjlesamlinger, Gennemlokningsarmering og Svejseplader. Den moderne og intuitive brugerflade er baseret på interaktiv 3D-grafik. Softwaren opdateres automatisk, derfor har du altid adgang til de nyeste funktioner. Peikko Designer® omfatter en lang række europæiske designnormer og kan bruges på flere sprog. Læs mere

 

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Peikko leverer 6,5 km deltabjælker til kontorbyggeri

OPP-projektet Kalvebod Brygge bliver et visuelt landemærke bestående af 41.000 m² kontorhus og et to-etagers parkeringshus på 20.000 m². Kontorhuset kommer til at bestå af fire bygninger, der forbindes til hinanden med tværgående glasbroer. Kontorhuset skal huse Energistyrelsen, Baned

ProduktnyhedSe alle

Peikko leverer DELTABEAM® og kompositsøjler til to spændende projekter

Bygningens form udgør to store harmoniske AA’er, der som to ikoniske pyramider hilser besøgende velkommen til Aarhus. Den aftrappede form er ikke bare valgt for at skabe en smuk bygning. Den sikrer også, at alle lejligheder får en optimal kombination af sol og havudsigt fra de store terrasser

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Peikko ankerbolte
Peikko armeringssystemer
Peikko DELTABEAM® Kompositbjælke
Peikko DELTABEAM® Kompositsøjler
Peikko Designer® designsoftware
Peikko kompositsøjler
Peikko PCs® Konsol skjult konsolsystem
Peikko PETRA® Udvekslingsbjælker
Peikko produkter til betonelementer
Peikko produkter til betongulve
Peikko produkter til Insitu konstruktioner
Peikko stålkonstruktioner