RANDI A/S


Mirabellevej 3,   8930 Randers NØ
Tlf. 86427522  -  Fax 86439314

e-mail: sales@randi.dk
web: www.randi.dk


Firmaprofil

Navnet Randi har gennem årtier været synonym med kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing, og virksomheden er kendt som en af Skandinaviens førende producenter og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr. Virksomhedens historie kan dateres tilbage til 1878, hvor de første beslag blev støbt på fabrikken i Randers.

April 2014 blev Randi overtaget af ECO Schulte GmbH & Co. KG, en familieejet tysk producent af dørtilbehørs- og låseprodukter.

Gennem tiden har ståldøre og -karme også været en del af produktsortimentet, og gamle håndværksmæssige traditioner er blevet forenet med ny teknologi og moderne maskiner. I 1948 efterspurgte et arkitektfirma dørgreb i rustfrit stål, og dette blev startskuddet til en udvikling, hvor Randi A/S i samarbejde med førende danske arkitekter udviklede tre unikke beslagserier: Randi-Line®, Novo-Line® og Classic-Line®. 
Hent PDF

Randi beslag

PRODUKTER

Dørgreb, dørhåndtag, dørknopper, elektronisk adgangskontrol, dørlukkere, panikbeslag.
Besætninger, rosetter, skilte.
Hanke, skydedørsgreb, vinduesgreb.
Sanitetsprodukter, affaldskurve og dispensere.
Tilbehør: Dørstoppere, brevskilte, skruer, pictogrammer, løsdele mm.

PROGRAM

Randi-Line®

Komplet serie af kvalitetsdørgreb og bygningsbeslag i børstet rustfrit stål og messing i enkelt, tidløst design.

Hospitalsgreb:
Grebet kan betjenes både med hånd, arm eller albue.
En lang gribeflade skaber et stort moment, så det kræver kun få kræfter at åbne døren. Gribefladen er trukket længere ud fra døren, hvilket giver bedre plads til at betjene grebet. Ideelt til handicappede, ældre og patienter med funktionsnedsættelse.
Randi-Line® Square:
Designet af Friis & Moltke Design. Udført i en kombination af matbørstet rustfrit stål og sort POM. Serien består af dørgreb, rosetter og skilte.
Randi-Line® Komé:
Designet af Arkitektfirmaet C.F. Møller. Symmetrisk, enkelt dørgreb. Komplet serie med vrider, rosetter og skilte. Kan kombineres med Randi´s øvrige sortiment. Dørgrebet vandt iF Design Award i 2009.
Randi-Line® Grata:
Nyt dørgreb af Friis & Moltke Design. Grebet fås i tre forskellige varianter: Rustfri stålhals kombineret med greb i enten rustfrit stål, sort POM eller eg.

Classic-Line® messingprodukter

Dørgreb og bygningsbeslag i massiv messing udviklet i samarbejde med Benedicte og Poul Erik Find. Serien er specielt fremstillet til brug for restaurering og bygningsforbedring. Udføres i to design:

H-form:
Tager udgangspunkt i den geometriske form "firkanten". Anvendes i byggeri med stramme, firkantede former som eksempelvis klassicisiske huse, bindingsværkshuse mv.

C-form:
Det geometriske udgangspunkt for C-formen er cirklen. Anvendes til byggeri med stramme cirkulære og mere opløste former, som fx rokoko, funktionalisme mv.

Novo-Line®

Funktionelle, robuste sanitetsprodukter i børstet rustfrit stål eller med lakeret/malet overflade. Oprindeligt udviklet til hospitalssektoren af Friis & Moltke Design.
Serien består af dispensere, affaldskurve, knager, toiletbørste og andet udstyr til badeværelset.

Line 18®

Komplet prisgunstig serie af beslag i rustfrit stål med et enkelt, funktionelt design der passer til de fleste bygningsformer.

ECO Newton dørlukkere

Et omfattende program af dørlukkere til ethvert behov, i et prisvindende design. Det rustfri cover og aluminiumshuset er perfekt tilpasset hinanden i et tidløst og arkitektonisk design. Dørlukkerne er udstyret med et cover, der omslutter aluminiumshuset vha. fjederbelastning. Coveret skjuler justeringspunkterne og kan ikke fjernes uden brug af værktøj - sikrer dermed mod uautoriseret justering. Skjult monteringsplade med DIN hulbillede, iht. EN 1154.

 

DESIGNERE

Arkitektfirmaet C.F. Møller, Benedicte & Poul Erik Find, Friis & Moltke Design, Jørn Schütze.

GARANTI

10 års funktionsgaranti på Randi-Line® og Classic-Line® dørgreb. 5 års funktionsgaranti på Line 18® dørgreb.

Randi-Line® Square.
ECO Newton dørlukkere.
Randi-Line Komé.
Randi-Line® Grata.
Line 18® serien, dørgreb.
Randi-Line® serien. Handicapvenligt hospitalgreb.
Classic-Line® serien, type H-form.
cavere®, serie af care-produkter.

Randi-Line® serien. Eksempler.
1. gelænderholder. 2. rørhank. 3. vinduesgreb. 4. dørstopper.

Novo-Line® serien. Eksempler.
1. spejlholder. 2. knage. 3. toiletpapirholder. 4. sæbedispenser.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
cavere® care-produkter
Classic-Line dørgreb og bygningsbeslag i messing
Line 18® dørbeslag
Novo-Line® sanitetsprodukter
PegaSys off-line adgangskontrolsystem
Randi beslag & låse
Randi Håndværker-serien
Randi-Line® dørgreb og bygningsbeslag
Randi-Line® Grata dørgreb
Randi-Line® Komé dørgreb