Saga Trim ApS


Mileparken 30,   2730 Herlev
Tlf. 38114811  -  Fax 38114812

e-mail: info@sagatrim.dk
web: www.sagatrim.dk


Firmaprofil

Saga Trim ApS har mere end 40 års erfaring indenfor saunaer, dampbade og tilbehør.
Firmaet startede med Tylø sauna og ovne og tilbehør til svømmehaller, hoteller og private hjem. Saga Trim har solgt og bygget Tylø saunaer i mere end 40 år, både til privat og offentligt brug.
Saga Trim yder konsulentbistand med alt lige fra projektering, indretning, dimensionering og budget til at sørge for, at udstyret bliver anvendt og udnyttet korrekt.
Saga Trim samarbejder gerne med kunden om individuelle løsninger. Firmaet udarbejder komplette projekter med vejledning og beskrivelse.
Saga Trim har salgsudstilling på Mileparken 30 i Herlev med et stort udvalg af både Tylø saunaovne, saunatilbehør og komplette Tylø saunaer.
Saga Trim leverer desuden motionsudstyr til både professionelt og privat brug.
Hent PDF

Tylø saunaer og dampbade

PRODUKT

Saunaer og dampbade. Færdigmonteres på stedet af firmaets special­håndværkere eller leveres som samlesæt.

ANVENDELSE

Til brug i sportsanlæg, svømmehaller, hoteller og på skibe. I private boliger og sommerhuse.

EGENSKABER

For personlig pleje, velvære og hygiejne. Blodtrykket reduceres, musklerne blødgøres og svedafsondringen har en rensende effekt. Sauna med tør varme og høj temperatur, dampbad med fugtig varme og forholdsvis lavere temperatur.

Tylø saunaer

Isolerede saunarum i træ. Kan leveres med gulve, ryglæn, skørt og lampeskærme i træ.
Færdigmonterede kabiner:
Vægge og loft beklædes med træ: Gran, el, asp mahogni. Valgfri døre i hærdet sikkerhedsglas, eller i træ med vindue. Bænke i asp eller mahogni.
Samlesæt: Vægge, loft og to udvendige vægsider beklædes med lyst gran- eller aspeprofil. Bænke udført i asp eller el.
Tilbehør:
Hovedstøtter og ovnskærme i træ. Udluftningsventiler, lamper, og termometre. Pøse, øser, fodkar mv.

Tylø saunaovne

Elektriske ovne til luftopvarmning i saunaer. Med stenmagasin til badkastning. Indbygget termostatføler. Leveres med indbyggede eller separate kontrolpaneler. Desuden leveres træfyrede saunaovne samt combi-ovne til både tør og fugtig varme (tylarium eller bio-sauna).

Tylø dampbade

Kabiner til dampbad. Leveres i flere størrelser med plads op til 20 personer. I lyst specialplast. Siddepladserne er, rengøringsvenligt, integreret i vægsektionerne. Døre i sikkerhedsglas med aluminiumsramme.
Færdigmonterede kabiner: Udført efter ønske i runde og buede former med ergonomisk udformede siddepladser i seks forskellige profiler og kuppelformede lofter. Udføres i opskummet materiale forberedt til mosaikbeklædning paret til opstilling på stedet.
Samlesæt:
Døre, vægge, kuppelformet loft og siddepladser i plast. Leveres til dampbad i ønsket størrelse.
Tilbehør:
Termometre og lavvolts-lysarmaturer etc.

Tylø dampgeneratorer

Elektriske dampovne til generering af damp. Leveres til kabiner i alle størrelser. Med separat kontrolpanel og automatisk vandpåfyldning.

 

Tylø kombinerede bruse- og dampbade

PRODUKT

Brusekabiner og bruseafskærmninger, som tillige kan anvendes som dampkabiner. Kan leveres med blandingsbatteri, dampgenerator og loft til dampbad.

Tylø brusekabiner

Brusekabiner som samlesæt bestående af hærdet sikkerhedsglas og aluminiumprofiler. Kan leveres med bundkar, skydedør, bruser og skammel. Fås også i kombination med sauna.

Tylø bruse-afskærmninger

Bruse-afskærmninger som brusehjørner, skydedøre, vægge mv.

Saga dyppekar

Ovale eller runde dyppekar. Af kraftigt kambala-træ i bødkerforarbejdning, som passer ind i sauna-miljøet. Til kold afsvaling efter sauna, inden- eller udendørs. Udendørs badekar kan leveres med brændeovn til opvarmning. Vippespand til kold douche. Leveres med cisterneventil som automatisk genopfylder spanden med vand.

SERVICE

Specialbrochurer fremsendes på forlangende. Indretningsforslag og tilbud uden forbindende. Udførlig vejledning ved levering af sauna som samlesæt eller ved selvbyg.

LEVERER DESUDEN

Saga Trim motionsredskaber og totalindretning af motionsrum.

Tylø Imperession.
Tylø specialbygget sauna.
Tylø dampbad.
Saga relaxstole. Wellness til kurbadet

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Saga dyppekar
Saga relaxstole
Saga Trim motionsredskaber
Saga Trim rådgivning
Saga vippespand
Tylø bruseafskærmninger
Tylø brusekabiner
Tylø dampbade
Tylø dampgeneratorer
Tylø kombinerede bruse- og dampbade
Tylø saunaer
Tylø saunaovne