SKANDI-BO INDOOR A/S


Industrivej 1,   4490 Jerslev Sjælland
Tlf. 59595054  -  Fax 59592054

e-mail: info@skandi-bo.dk
web: www.skandi-bo.dk


Firmaprofil

Skandi Bo Indoor A/S i Jerslev på Vestsjælland producerer glasskillevægge og har ca. 30 ansatte indenfor produktudvikling, produktion, montage og administration.

Skandi Bo indvendige glasskillevægssystemer leveres både som traditionelle, lydisolerende og brandsikre løsninger, der lever op til den høje brandklassificering EI 60. Skandi Bo leverer desuden døre og tilbehør som kan kombineres med firmaets glasvægge.
Skandi Bo´s glasvægge er ikke standardløsninger, men fremstilles efter mål ud fra specifikke behov og ønsker, og firmaet er med hele vejen i projekteringen.

Skandi Bo yder konsulentbistand og deltager gerne aktivt i udvikling af projektet, samt står til rådighed med teknisk rådgivning.
Hent PDF

Skandi·Bo glasvægge

Produkt

Glasskillevægge med lydisolerende og brandbeskyttende egenskaber. Opbygget af natureloxerede aluminiumprofiler, alternativt i RAL- eller specialfarver efter ønske. Tilhørende glasdøre med eller uden rammeprofiler fremstilles efter mål. Aluminiumrammerne leveres færdige fra fabrikken, hvorefter glasset monteres på stedet.

Typer
  • Skandi·Bo ID85 brand (E30 (F30) til og med EI60 (BS60). Glasskydedør monteret i glasvæg godkendt til og med EI60 (BS60).
  • Skandi·Bo ID85 brand fuget ( E30 (F30) til og med EI60 (BS60).
  • Skandi·Bo ID85 enkelt- og dobbeltglas (smalle og enkle aluminiumprofiler)
  • Skandi·Bo ID31 helglas (profilerne går i ét med væggen).
Tilbehør

Glasrammedøre, helglasdøre, pinoldøre, skydedøre, brandsikre døre, massive trædøre, dørlukkere (synlige og ikke-synlige), automatiske døråbnere, bøjlegreb, rustfri hængsler, låsekasser, dørgreb.

Skandi·Bo glasrammefoldedøre

Produkt

Glasrammefoldedøre med rammer af natureloxerede aluminiumprofiler, alternativt i RAL- eller specialfarver efter ønske.

  • Enkle, slanke profiler.
  • Døren kan leveres som lyddæmpende dør med lydbundliste.
  • Alle hængslerne er ilagte og forsynet med kuglelejer, hvilket mindsker slid og forbedrer funktionen.
  • Hængsler, greb og besætning udføres i rustfri stål.
  • Kan anvendes sammen med alle Skandi·Bos øvrige vægsystemer.

Skandi·Bo ID85 EI60 brandskydedøre

Produkt

Brandskydedøre med glasrammer og faste sidepartier, opbygget af natur-eloxerede aluminiumprofiler, alternativt i RAL- eller specialfarver efter ønske. Meget smalle profiler. Lydisolerende. Mulighed for lydbundliste. Fremstilles efter mål: Største samlet dørbredde 2000 mm. Største dørhøjde 2120 mm.

Godkendelse

Testet og godkendt af DBI, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut som EI60 glasrammeskydedør. Ved testen modstod både glasvægge og skydedør branden i mere end 80 minutter.

Tilbehør

Automatisk døråbner med føler. Adgangskontrol.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Glasvægge til krævende miljø

Det var et krav fra arkitekterne, at der blev anvendt en dobbeltglasløsning, hvor glassene flugtede med de tilstødende faste vægge. Samtidig var der et udtrykt ønske om, at væggene var meget rengøringsvenlige og om muligt kunne anvendes på laboratorier og lignende. Herlev Hospital, renov

ProduktnyhedSe alle

Indvendige glasvægge er en ny trend

Den nye trend er, at arkitekterne også er begyndt at bruge glasvægge indvendigt i byggeriet, fx i uddannelsesinstitutioner. – En ny trend starter med prestigebyggerierne og ender i løbet af nogle år med at blive standard i boligbyggeriet, fortæller livsstilsekspert Helle Lundsgaard. "M