Winther Christensen Fabrikker


Mejrup Skolevej 38,   7500 Holstebro
Tlf. 60 62 62 78

e-mail: info@w-c.dk
web: www.w-c.dk


Firmaprofil

Winther Christensens Fabrikker blev grundlagt i 1968 af entreprenør Winther Stokkendahl Christensen, og har siden grundlæggelsen leveret kvalitetsprodukter navnligt til byggeindustrien over hele landet.

Grundlæggeren var en opfindertype, og de nærværende produkter er blandt resultaterne af denne opfinderlyst. Virksomheden er stadig nytænkende efter at være blevet overtaget af hans sønner, Søren og Thomas Winther Christensen.

Hent PDF

Ventiwave musesikring og ventilation

Funktion

Ventiwave er en ventilerende liste med høj bæreevne.  Afhængig af højden yder Ventiwave tillige godkendt musesikring.

Baggrund

Fugt i bygningskonstruktioner er ofte til stede allerede under bygningens opførelse på grund af opfugtede materialer og nedbør i byggeperioden. Senere kan fugt trænge ind i konstruktionen gennem en beskadiget dampspærre eller klimaskærm. Den sikre løsning er derfor at lave sunde ventilerede konstruktioner, hvorved fugten transporteres bort, så skimmelsvamp og råd undgås.

Fordele

Krydsforskalling bliver overflødig.
Hulrum forbindes til én samlet ventileret flade.
Produceret i varmgalvaniseret, AluZink eller rustfrit stål.
Godkendt af Statens Skadedyrslaboratorium.

Godkendelser og anerkendelser

Ventiwave er godkendt af Statens Skadedyrslaboratorium som musesikring. Træinformation anbefaler Ventiwave i bøgerne: TRÆ 55: Træfacader og TRÆ 56: Træskelethuse. Ventiwave kan anvendes i TræCAD under navnet: ”Bølgeprofil”.

Musegitter

Funktion

Musegitter sikrer mod museindtrængning i bygningen og ventilerer samtidig facadekonstruktionen.

Baggrund

Firmaet har gennem mange år produceret musesikring i form af Ventiwave.  Det har imidlertid vist sig, at I mange konstruktioner er det blot nødvendigt at musesikre en spalte i bunden af facadekonstruktionen. Efter mange forespørgsler leverer Winther Christensen nu dette musegitter.

Fordele

Meget stort effektivt ventilationsareal sammenlignet med lignende produkter. Meget stabilt, så musesikringen ikke kompromitteres.
Produceret i varmgalvaniseret, AluZink eller rustfrit stål.

Specifikationer

Standardsortiment til musesikring af 25, 32 og 45 mm spalter. Produceres desuden efter Deres ønske.

Varemærke

Ventiwave® er et registreret varemærke.

Firmaprofil

Winther Christensens Fabrikker udvikler og fremstiller produkter, som bidrager til at skabe et sundt og holdbart byggeri. Høj kvalitet, innovation og tillid er nøgleord i virksomheden. Med kreativitet og gennem samarbejde med enhver af byggeriets aktører udvikler firmaet fortsat nye kvalitetsprodukter og tilpasser de eksisterende produkter.

Ventiwave i paralleltag
Ventiwave specialprofil.
Ventiwave bag lodret beklædning
Ventiwave bag klinkbeklædning.
Musegitter ved klinkbeklædning.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
Musegitter
Snojern
Ventiwave musesikring og ventilation