WOOD STEP A/S


Hvilhusevej 36,   8970 Havndal
Tlf. 86476666  -  Fax 86476593

e-mail: woodstep@woodstep.dk
web: www.woodstep.dkAfdeling Sjælland:

Roskildevej 306 ,   2610 Rødovre
Tlf. 86476666  -  Fax 39666893

Firmaprofil

WOOD STEP A/S tilbyder trappeløsninger tilpasset den enkeltes ønske.
WOOD STEP har leveret trappeløsninger i mere end 20 år og er i dag en af de største trappeleverandører i Danmark, kendt for sin høje kvalitet og som en professionel leverandør.
Firmaet har et landsdækkende net af egne montører og samarbejder med en af Skandinaviens største trappeproducenter (Drömtrapper AB), og har derudover selv en mindre produktion af specialtrapper.
WOOD STEP tilbyder projektvejledning og rådgiver gerne i alle trappeforløbets faser.
WOOD STEP er landsdækkende med hovedkontor i Jylland og med afdelinger på Fyn og Sjælland. Besøg firmaet udstillinger klik her
Hent PDF

WOOD STEP trapper

¼-svingstrappe.
Halvsvingstrappe.
Vindeltrappe.
¼-svingstrappe med buet gelænder på trappe og balkon.
Svævende trappe
Svævende trappe. Lakeret stål.
Produkt

Alle former for trappeløsninger i træ, fra nøjagtige trappekopier til brug i fredede bygninger til enkle etagetrapper og loftstrapper. Firmaet har også stor erfaring med trappeløsninger, som kombinerer træ, stål og glas.

Program
 • Projekt trapper
  Til både store og små projekter. WOOD STEP udfører skitseforslag, projektering, tilbudsgivning samt levering og montering af trapperne med egne montører.

 • TømmerhandlerTrappen
  Bredt sortiment af trætrapper til danske tømmerhandlere og byggemarkeder, som den lokale tømmerhandel kan tegne og bestille via internetprogrammet ”WOOD-STEP.NET”.

 • Loftstrapper og inspektionslemme
  Bredt sortiment af kvalitetsloftstrapper i en række standardmål, men alle typer udføres også i specialmål (fx brandkvalificerede trapper – EI30 / EI60).

 • TrappeARKITEKTEN
  WOOD STEP stiller projektvejledning til rådighed i alle faser.
  Efter afdæk­ning af behov og muligheder findes den optimale løsning, og kunden modtager projektplan, budgetter og 3D-tegninger som be­slutningsgrundlag.

Varenavne

Tømmerhandler Trappen® og TrappeARKITEKTEN® er begge registrerede varemærker.

Firmaprofil

WOOD STEP A/S tilbyder trappeløsninger tilpasset den enkeltes ønske. WOOD STEP A/S har leveret trappeløsninger i mere end 20 år, og er i dag en af de største trappeleverandører i Danmark.
WOOD STEP A/S er i dag kendt for sin høje kvalitet og som en professionel samarbejdspartner.

WOOD STEP lofttrappe med dob. lem, 90 mm isolering, u-værdi 0,2.
MidMade Wood-Lux Inspektionslem.
Wood-Step musetrappe.

Relaterede nyheder

ProduktnyhedSe alle

Trappe med et råt look

Kombinationen er vist ret usædvanlig, men samspillet mellem materialer passer så fint til huset. Kigget ned ad trappen fra 1. salen til kælderen er fantastisk. Looket er minimalistisk og lidt råt - ligesom huset. "Vi har været enormt glade for kontakten og samarbejdet med WOOD

ProduktnyhedSe alle

WOOD STEP er nu PEFC certificeret leverandør

I første omgang betyder certificeringen at nu kommer alle standardloftstrapper, inspektionslemme, trappegitter, spindeltrapper og topkarm fra bæredygtige skovbrug. ”Det er et vigtigt skridt vi har taget her,” forklarer Direktør Michael Frandsen. og fortsætter: ”I første omgang omfatter

ProduktnyhedSe alle

Hvilke trapper hitter nu

Selvom trapper er et af de få elementer i en bolig, som ikke uden videre skiftes i takt med at mode og indretningsstil skifter - ja, så er trappedesign alligevel farvet af tendenser i tiden.Når vi skal inspireres, så er byggeriet generelt et af de steder, vi henter vores inspiration.

Dataservice


Varenavn:
2D CAD3D CADBips beskrivelse UdbudsbeskrivelseTeknisk Info.Miljødata Godkendelser Monteringsvejledning Garanti Teknisk service
TrappeARKITEKTEN
WOOD STEP Hemsestigger
WOOD STEP inspektionslemme
WOOD STEP loftstrapper
WOOD STEP MidMade Wood-Lux
WOOD STEP Projekt Trapper
WOOD STEP trapper