10.03.17 12:45

Køb og salg af virksomheder - en håndbog

Køb og salg af virksomheder - en håndbog af K. Gianelli, D. Sander Hjortsø, N. Salling, T. Hjortkjær Petersen og J. Ettrup Zeuthen. 
Karnov Group Denmark A/S, 2016. 
Sider: 362. Kr. 729,00 (ekskl. moms)

 

Langt de fleste ledere i og ejere af virksomheder vil på et eller andet tidspunkt have overvejelser om køb og salg af virksomhed og dermed skulle vurdere, hvorvidt overvejelserne skal føres ud i livet, hvordan man finder relevante købere eller sælgere, hvordan processen gennemføres bedst, hvilken juridisk og skattemæssig struktur er bedst, hvilken pris er den rigtige, hvordan overdragelsen skal gennemføres og meget andet.
Denne bog giver en samlet fremstilling af processen omkring køb og salg af virksomhed samt gode råd relevant for netop de overvejelser, hentet fra forfatternes solide erfaring med køb og salg af virksomheder. Bogen rummer en gennemgang af forretningsmæssige, strategiske, juridiske, skattemæssige og regnskabsmæssige emner, beskrevet i lægmandssprog og med praktiske eksempler.
Bogen er først og fremmest skrevet til virksomhedsejere og virksomhedsledere, som ønsker at forberede sig til og komme godt igennem et køb eller salg af en virksomhed.

 

KØB BOGEN i MOLIO Bøger

Køb og salg af virksomheder - en håndbog af K. Gianelli, D. Sander Hjortsø, N. Salling, T. Hjortkjær Petersen og J. Ettrup Zeuthen.