10.08.16 13:01

150 Best Cottage & Cabin Ideas

150 Best Cottage & Cabin Ideas af Francesc Zamora Mola. Sider: 480. Sprog: Engelsk. Harper Collins Publishers, 2016. kr. 239,00 (ekskl. moms)

Endnu en titel i den meget vellykkede "150 Best"-serie. 
150 Best Cottage & Cabin Ideas er en omfattende håndbog med det nyeste indenfor design af småhuse og hytter. Bogen er en uimodståelig pakke fyldt med hundredvis af fotografier af eksemplariske designideer til småhuse, hytter, små tilflugtssteder og landlige opholdssteder. 


At få nye ideer til at designe, bygge og indrette et hjem er altid af afgørende værdi for både arkitekter, designere og husejere. 150 Best Cottage & Cabin Ideas giver en omfattende samling af hytter, småhuse og sommerhuse fra hele verden. 
De viste eksempler er skabt af fremtrædende internationale arkitekter og designere, der har arbejdet for at opnå praktiske, innovative, og fantastiske løsninger tilpasset kundernes specifikke behov. 


Samlingen udtrykker mangfoldigheden af de aktuelle tendenser i småhus- og hyttedesign, og er en inspirationskilde af ideer til både professionelle og private.

KØB BOGEN i ByggeCentrum Boghandel

150 Best Cottage & Cabin Ideas af Francesc Zamora Mola. Sider: 480. Sprog: Engelsk. Harper Collins Publishers, 2016. kr. 239,00 (ekskl. moms)

Hent seneste nyhedsbrev

Klik HER