22.06.15 13:24

ReStrategy

ReStrategy af Jens Refshøj
Sider: 234. Icebreaker, 2015. Pris: kr. 399,00 (ekskl. moms).


- Du er kun 5 spørgsmål fra din nye strategi.

Ikke alle ledere og virksomhedsejere har lyst eller tid til at sætte sig ind i klassiske strategiske teorier. De vil bare have strategiske værktøjer, der virker. Nu og her. I netop deres virksomhed. I lige præcis deres situation. Det er svært at finde. Derfor denne bog.

ReStrategy er en enkel og effektiv strategiproces, der (re)konfigurerer din virksomheds strategi. Jens Refshøj guider dig fra overordnede ambitioner og mål til fokusstrategier og videre til konkrete handlingsplaner, der sikrer, at I opfylder ambitionerne og når målene. Så I kan sætte nye.

Undervejs bliver du præsenteret for værktøjer, der er nemme at gå til, og som matcher alle brancher og virksomhedstyper. De 5 F´er er et forandringsværktøj, som tvinger dig til at udfordre og udvikle din forretning, Forretningsmodellen er spillepladen, som sætter en ramme om kreativiteten og sikrer sammenhæng mellem idéerne. Otte Ideaboostere sætter tempo på idéudviklingen. Resultatet af ReStrategy-processen er nogle få, skarpe Fokusstrategier, som alle i virksomheden kan forstå og handle efter - uden at have læst en lang strategiplan.

ReStrategy er skrevet til virksomhedsejere, ledere og ledergrupper i eksisterende virksomheder, som har brug for en overskuelig og effektiv strategiproces. Bogen er også relevant læsning for strategikonsulenter og MBA-studerende.

 

Send email til Byggecentrum Boghandel: 
info@byggecentrum.dk eller 
køb bogen hos Byggecentrum boghandel 

ReStrategy af Jens Refshøj Sider: 234. Icebreaker, 2015. Pris: kr. 399,00 (ekskl. moms).

Hent seneste nyhedsbrev

Klik HER