06.08.15 23:05

Snøhetta - People, Process, Projects

Snøhetta - People, Process, Projects. Sider: 300. Sprog: Engelsk. Strandberg Publishing i samarbejde med forlaget Press, Oslo, 2015. Pris: kr. 319,96 (ekskl. moms).

 

I 1989 blev arkitektfirmaet Snøhetta grundlagt. Snøhetta arkitekter er måske den førende i norsk arkitektur og design, og har fået en masse fortjent opmærksomhed for sin dristige og originale bygningsværker, som bl.a. biblioteket i Alexandria og operabygningen i Oslo, men også mange mindre projekter som bistader på taget af Vulkan-boligområdet i Oslo og Bjellandsbu jagthytte i fjeldene i Åkrafjorden.

Siden starten på eventyret om Snøhetta, har arkitektfirmaet været kollektivt orienteret og det er deres vigtigste tilgang til alt, hvad de har arbejdet med. Udviklingen af kontoret har også været et særskilt projekt. De har været igennem omstruktureringer, forfinet deres udtryk,vendt og drejet på det, de har skabt - hele tiden i dialog med de herskende sociale strukturer, tidsånd og teknologiudvikling. Mennesker og ideer er lige så vigtige som de bygninger, de skaber. 
"På mange måder er vi opdagelsesrejsende her. Når vi hver dag kommer på arbejde, er vi opdagelsesrejsende, vi finder nye veje til målet og de ting, vi gør, "siger en af grundlæggerne af den nye metode. 
Det viser også denne nye bog - Snøhetta. Folk, Proces, Projekter. 
Bogen bliver udgivet, samtidigt med at Snøhetta åbner et midlertidigt kontor i Dansk Arkitektur Center i forbindelse med udstillingen "World Architecture Snøhetta".

 


Send email til Byggecentrum Boghandel: 
info@byggecentrum.dk eller 
køb bogen hos Byggecentrum boghandel 

Snøhetta - People, Process, Projects. Sider: 300. Sprog: Engelsk. Strandberg Publishing i samarbejde med forlaget Press, Oslo, 2015. Pris: kr. 319,96 (ekskl. moms)

Hent seneste nyhedsbrev

Klik HER