24.02.17 09:59

The Experience of Architecture

The Experience of Architecture. Forfatter: Henry Plummer. Sider: 288. Sprog: Engelsk. Thames & Hudson, 2016. kr. 259,00 (ekskl. moms).

 

En tankevækkende præsentation af hvordan arkitektur, fra den mindste detalje til byplanlæging, kan påvirke menneskelig adfærd og inspirere nutidens arkitkter til at producere mere meningsfyldte bygninger.

Hvordan påvirker oplevelsen af ​​at dreje et dørhåndtag, åbne en dør fra et rum til et andet, os?  

Denne bog har til formål at forstå, hvordan disse dagligdags handlinger er påvirket af den arkitektoniske form, og det er et afgørende at forstå for arkitekten. Det er vigtigt, at forstå hvordan specielt byggede elementer og former, fra forskellige bygninger og områder rundt omkring i verden, kan påvirke vores beslutninger. Fra håndskårne trapper i græske landsbyer til fritflydende catwalks, fra den elegante renæssancens trin i Italien til Frank Lloyd Wright s mesterlige manipulation af form, alle giver meget forskellige erfaringer og påvirker vores oplevelse af rummet. 

 

Hvert kapitel fokuserer på forskellige aspekter af vores daglige interaktioner med arkitektur, ser på trapper, gulve og stier, der flytter indvendige rum, perception og perspektiv, gennemsigtighed og forholdet mellem en bygning og dens omgivelser. Denne bog er ikke kun for arkitekter og designere, den beskæftiger sig med produktion af plads, og er for alle, der søger større forståelse af hvordan disse dagligdags handlinger og deres arkitektoniske form påvirker vores oplevelse i rummet. 

 

KØB BOGEN i MOLIO Bøger

 

 

Hent seneste nyhedsbrev

Klik HER