17.03.16 15:25

The Other Office 2

The Other Office 2 af Will Georgi, Carmel McNamara
Sider: 488. Sprog: Engelsk. Frame Publishers, 2015. Pris: kr. 559,00 (ekskl. moms).

I The Other Office 2 får du et samlet overblik over de fremherskende tendenser indenfor kontorindretning. Det undersøges hvordan virksomheder fremmer produktiviteten ved hjælp af indretningen af deres arbejdspladser.

Når der skal skabes rumlige oplevelser på arbejdspladserne, varierer designernes fremgangsmåder meget.
Et lyst og legende interiør, der passer perfekt til en virksomhed, er ikke nødvendigvis den rigtige løsning for en anden.
Men én ting står klart, uanset om det er til et tech-firma, finansiel rådgivning eller et produktionsselskab, står kravet om at skabe rum, der fremmer produktiviteten højt på dagsordenen. De fysiske omgivelser er ikke bare kontorer, de er i stor stil en del af organisationen, et redskab der er med til at skabe virksomhedens samlede identitet. Disse virksomheder arbejder ofte sammen med en professionel designer for at sikre at indretningen af kontorerne passer til behovene i arbejdsstyrken.

I The Other Office 2 er et af de tilbagevendende temaer i de 80 banebrydende projekter, centraliseringen af kommunikation, og at lægge arbejdspladser der kræver mere ro i periferien.
En anden høj prioritet er at der bliver taget højde for sundhed og det sociale klima - når det kommer til behovet for fysisk aktivitet kan det være at stille cykler og scootere til rådighed når man skal rundt i bygningen, eller tilføje en konkurrencefordel for at bruge trappen.
De fremviste interiørs understøtter ikke kun innovation og kreativitet i arbejdsstyrken - de skaber også muligheder for samarbejde og at bygge fællesskaber.

 

Send email til Byggecentrum Boghandel: 
info@byggecentrum.dk eller 
køb bogen hos Byggecentrum boghandel 

 

 

The Other Office 2 af Will Georgi, Carmel McNamara. Sider: 488. Sprog: Engelsk. Frame Publishers, 2015. Pris: kr. 559,00 (ekskl. moms)

Hent seneste nyhedsbrev

Klik HER