25.04.17 12:46

WOOD

Med 170 bygninger fra de sidste 1000 år, præsenterer Wood projekter fra nogle af verdens mest berømte arkitekter. Læseren bliver taget med på en global rundtur til inspirerende og spændende bygninger af bl.a.Renzo Pianos, Tadao Ando og Peter Zumthor.

Wood af William Hall. Phaidon, 2017
Sider: 224. Sprog: Engelsk. Kr. 259,00 (ekskl. moms).

Wood indeholder 170 bygninger fra de sidste 1000 år, men også nogle af verdens mest berømte arkitekter som Renzo Piano og det nærmest overjordiske New Caledonian Cultural Centre, eller projekter af Tadao Ando og Peter Zumthor er at finde i bogen. 
Selv Le Corbusier der ellers er bedst kendt for sit arbejde i beton, boede sine sidste år i den ydmyge bjælkehytte ved Middelhavet - Le Cabanon.

Opstillet for at fremme sammenligning og diskussion, bliver læseren taget med på en global rundtur til inspirerende og spændende bygninger. Et vietnamesisk forsamlingshus vises ved siden af et helt nyt belgisk laboratorium, et italiensk anatomisk teater sammen med en luksuriøs canadisk sauna og en russisk kirke med løgkupler ved siden af et befæstet japansk slot.
Illustreret med smukke fotografier, indeholder hvert projekt en udvidet billedtekst, med en indsigtsfuld kommentar om bygningen.
En essay af den bedstsælgende forfatter og naturforsker Richard Mabey udforsker det nære forhold mellem træer og arkitektur.

 

KØB BOGEN i MOLIO Bøger

Wood af William Hall. Phaidon, 2017

Hent seneste nyhedsbrev

Klik HER