Generelle nyheder

Generelle Nyheder

BOLIGMARKEDS-ANALYSE FOR HOVEDSTADEN

NY ANALYSE: Behov for 73.000 flere boliger i hovedstaden frem mod 2025 og endnu flere i de følgende år

08.02.2018

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen satte i efteråret gang i en grundig boligmarkedsanalyse for at få kortlagt udfordringer med og løsninger på hovedstadsområdets boligmarked. Analysen viser både et stort behov...

Anden gang i Aarhus: Building Green samler branchens bedste

05.02.2018

For anden gang i sin 7-årige levetid inviterer Building Green byggebranchen til Aarhus. Markante profiler fra ind- og udland, tunge debatter og en ny pop-up scene er på det netop offentliggjorte program.

Revision af byggeriets aftalevilkår (AB-systemet)

01.02.2018

Tidligere Klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen nedsatte i marts 2015 et udvalg, der skal revidere byggeriets aftalevilkår (AB-systemet).

Det halter med byggemarkedernes informationspligt

01.02.2018

Byggemarkederne er for dårlige til at informere kunderne om indhold af særligt problematiske stoffer, som fx ftalater, i deres produkter. Næsten alle dumpede, da Miljøstyrelsen udførte stikprøvekontrol i otte danske byggemarkeder.

EXPERIMENTARIUMS FACADE VINDER STOR PRIS

30.01.2018

Arkitektfirmaet CEBRA Architecture, der har tegnet det nye Experimentarium, har vundet årets Aluminium Byggepris for bygningens unikke facade. Hvordan kan en facade fænge, fascinere og samtidig formidle sit indhold? Vi kender...

Bygergo.dk har fået ny mobilvenlig hjemmeside

30.01.2018

Bygergo.dk er en hjemmeside til byggeriets aktører, som samler gode tekniske hjælpemidler. Formålet er at gøre det nemmere for branchen at udføre arbejdsopgaverne og at mindske risikoen for ulykker og nedslidning.

Støj-Danmarkskortet er opdateret

30.01.2018

For tredje gang er Støj-Danmarkskortet blevet opdateret. Støjkortet giver et visuelt overblik over støjbelastningen langs de største veje og jernbaner og i de største byområder.

STRATEGISKE SAMARBEJDER OG TVÆRFAGLIGHED ER VEJEN FREM

29.01.2018

Fusioner, sammenlægninger og opkøb er en konkurrenceparameter, der er kommet for at blive. Men også specialisering og tværfaglighed er vejen frem, mener bl.a. Mette Kynne, CEO fra Henning Larsen samt Tomas Snog, kreativ direktør...

STRÅTAGE - VÆLG DEN RIGTIGE HÆLDNING

29.01.2018

I mange sommerhusområder er det blevet almindeligt at lægge stråtage, bl.a. fordi lokalplanerne i nogle kommuner foreskriver det.

Folketinget vedtager modernisering af stormflods- og stormfaldsloven

29.01.2018

En ny lov om stormflod og stormfald er i dag vedtaget [af et bredt flertal i Folketinget]. Loven giver boligejere og skovejere bedre dækning, hvis de rammes af stormflod, oversvømmelse og stormfald.

Viser resultater 61 til 70 ud af 1224

Nyheder

Nye produkter, kataloger, normer, BYG-ERFA blade, rapporter, websites, messer, udstillinger, mv.

Produkt nyheder

Generelle nyheder