04.09.17 14:30

Branchens egen konference

”bips konferencen” er blevet til ”Molios Netværkskonference” og holdes d. 30. november. Konferencen tager udgangspunkt i de udfordringer og problemstillinger, som Molios brugergrupper, med praktikere fra hele byggebranchen, selv har foreslået.

Molio har etableret seks brugergrupper, der fra hver deres vinkel ser på byggeriets udfordringer relateret til Molios arbejde. De er bemandede med stærke praktikere inden for hver deres specialiserede område. 

Grupperne er:
  • CAD/Bygningsmodeller 
  • CCS 
  • Aftale og kommunikation 
  • Beskrivelser 
  • Drift 
  • IT-implementering 

Bredde og dybde i programmet 

"Vi er i fuld gang med at udvikle programmet i forskellige spor, så vi sikrer en bredde, samtidig med, at vi sikrer den faglige dybde. Som deltager vil man kunne hente viden og inspiration til anvendelse af de relevante værktøjer, best practise-eksempler og konkrete løsninger, men der vil også være rig mulighed for at ytre sig og påvirke debatter og diskussioner om emner, som vil påvirke os alle betydeligt inden for få år," siger Lars Tangaa-Andersen, projektleder i Molio, Lars Tangaa-Andersen. 

Efterkommer af bips-konferencen

Molios Netværkskonference er efterkommer af de tidligere bips-konferencer:
"bips har altid været dygtige til at inddrage sit netværk, også i udviklingen af den årlige konferencer. Det fortsætter vi med - og udvider ved at inddrage brugergrupperne helt konkret i udviklingen. Byggecentrum kommer med mange års erfaring med at udvikle og afholde praksisorienterede konferencer med udgangspunkt i branchens aktuelle behov. Sammen har vi et nyt og stærkt udgangspunkt for at få stablet en konference på benene, der både er dybt og bredt forankret i branchens udfordringer og ønsker – og fokuserer på helt konkrete praktiske løsninger og værktøjer," fortæller projektleder Lars Tangaa-Andersen.

Vil du vide når konferenceprogrammet ligger fast?

Hvis du ønsker besked, når konferenceprogrammet annonceres, så send os gerne en mail på kurser@molio.dk og skriv Molio Netværkskonferencen Program i emnefeltet; så får du en mail, når programmet præsenteres. 

Molio Netværkskonference holdes
30. november 2017 i HUSET Midddelfart

Allerede nu kan du tilmelde dig her


Kilde: Molio

Molio har etableret seks brugergrupper, der fra hver deres vinkel ser på byggeriets udfordringer relateret til Molios arbejde.

Huset, Middelfart. Fotos: Molio