26.11.17 11:22

Hvor går grænsen?

Hvad er kravene til et betonarbejde, og hvad kan fx en tømrer forvente at overtage, når han gør klar til den næste fase af et byggeprojekt? Find svarene i ”Hvor går grænsen” på www.tolerancer.dk, der netop er blevet opdateret og har fået nyt design

Værktøjet ”Hvor går grænsen” er netop blevet opdateret. Værktøjet giver få styr på, hvilke tolerancer man i hht. normer og standarder kan forvente, der skal indarbejdes i et projekt eller overholdes, når man udfører eller får udført en opgave. Dermed bliver det enklere for betonproducenten, montøren af betonelementerne og efterfølgende tømreren at gennemskue, hvilke krav der stilles i de enkelte projekter.

Tvivlsspørgsmål kan ofte føre til unødvendige konflikter og koste vigtig tid i byggeprocessen.

”Hvor går grænsen” på www.tolerancer.dk er et meget brugt værktøj, og i og med at hjemmesiden nu også kan tilgås fra en mobiltelefon, er det nemt at hente frem også ude på byggepladsen," siger chefkonsulent i Dansk Byggeri, Niels Strange, og uddyber:

"Det er vigtigt at vide, hvor grænsen går for afvigelser, og hvordan de skal forstås, så alle afleverer noget, som også næste led i processen kan bygge videre på. De nye opdateringer af vejledningerne er en vigtig faktor for, at der ikke er for mange snublesten i byggeprocessen, og der kan holdes fokus på produktivitet og kvalitet frem for afhjælpningsløsninger og konflikter."

De nye opdateringer på www.tolerancer.dk vedrører især nye informationer om betonelementer og in situ støbninger, ligesom standarderne for udvendigt træarbejde også er blevet opdateret. Yderligere har hjemmesiden fået nyt design således, at brugerne har en mere enkel og overskuelig tilgang til de enkelte fagområder. Læs hele artiklel her

Læs mere på www.tolerancer.dk

Yderligere information, kontakt:

Chefkonsulent i Dansk Byggeri, Niels Strange
telefon 40 33 64 94  //  www.danskbyggeri.dk

De nye opdateringer på www.tolerancer.dk vedrører især nye informationer om betonelementer og in situ støbninger, ligesom standarderne for udvendigt træarbejde også er blevet opdateret.