20.12.17 19:05

Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2

Værktøjet LCCbyg er udviklet af Statens Byggeforskningsinstitut (SBi), Aalborg Universitet med økonomisk støtte fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

 LCCbyg er et værktøj, der beregner totaløkonomi og fremstiller en overskuelig oversigt over levetidsomkostninger for et helt byggeri og for enkelte bygningsdele. LCCbyg kan bl.a. hjælpe beslutningstagere med at sammenligne to eller flere alternativer, som har forskellige omkostningsprofiler over tid. 

LCCbyg fremstiller en overskuelig oversigt over byggeriets levetidsomkostninger set over hele byggeriets levetid med hensyn til anskaffelse, drift, renovering, energiforbrug mv.

LCCbyg kan hjælpe beslutningstagere med at sammenligne to eller flere alternative løsninger og vælge de mest økonomiske løsninger på lang sigt. Denne publikation beskriver, hvordan LCCbyg version 2.2 installeres på en computer afhængig af operativsystem, og hvordan programmets forskellige funktioner anvendes. 

Hjælp til at komme i gang

For at gøre det nemmere at komme i gang med at bruge LCCbyg har vi produceret en række hjælpevideoer, der forklarer installation af applikationen og introducerer dets funktioner. Videoerne kan ses på: lccbyg.dk/help/v2/getstarted/

 

Download publikationen (gratis): 
SBI 2017:18 - Dansk udgave
SBI 2017:19 - Engelsk udgave

Det elektroniske værktøj LCCbyg (version 2.2.26)</b> er netop kommet i en ny forbedret version. LCCbyg er et it-værktøj, der beregner totaløkonomi og fremstiller en oversigt over levetidsomkostninger for et helt byggeri og for enkelte bygningsdele. Læs mere og dovnload her

KIlde: Statens Byggeforskningsinstitut, SBi

SBI 2017:18 - Dansk udgave

SBI 2017:19 - Engelsk udgave